MENU
Grace and Glory: Hoe meer zielen God zoeken, hoe meer vreugd

Grace and Glory: Hoe meer zielen God zoeken, hoe meer vreugd

25 feb

Tijdens het vierde Vecht Gospel Festival op 1 maart in de Carrousel in Ommen, geeft Gospelkoor Grace & Glory uit Zwolle van 15:45 tot 16:15 uur een concert in Hal 1. Grace & Glory is een enthousiast koor onder leiding van Talitha Nawijn (dirigente), m.m.v. Henk Doest (pianist). Tijdens het Vecht Gospel Festival zullen zij muzikaal begeleid worden door pianiste Denise Brand.

Grace & Glory is opgericht in september 2010 en telt zo'n 60 leden. Elke maandagavond komen zij bijeen in Zwolle. Het repertoire is breed en afwisselend, met blackgospel, gospel en praise, in het Nederlands en in het Engels. Een optreden bestaat altijd uit een afwisseling van koor met solisten, solo’s van Talitha Nawijn en inspirerend pianospel. Regelmatig treedt Grace & Glory op tijdens kerkdiensten en evenementen en daarnaast geven zij ook eigen concerten met professionele band. Naast het geven van optredens, vinden zij het gaaf om de samenzang te begeleiden. Samen zingen tot eer en glorie van God! Hoe meer zielen God zoeken, hoe meer vreugd. Wat het koor samenbindt, is het zingen en het geloof in God. Kernwoorden die goed bij Grace & Glory passen zijn: ‘relatie met God’, ‘jezelf zijn’, ‘groeien in zingen en geloof’.

Koorlid Grace & Glory: ‘Regelmatig krijgen wij positieve reacties op onze optredens. Mensen geven aan dat zij het mooi vinden om te zien hoe wij God’s liefde uitstralen en zeggen dat het enthousiasme ervan af straalt.’

Grace & Glory wil zich tijdens het Vecht Gospel Festival graag presenteren. Met de positieve kritiek die zij krijgen, kunnen zij in de toekomst aan de slag. De belangrijkste motivatie voor hun deelname is echter, dat zij graag iedereen willen laten genieten van het samen ‘voor’, ‘met’ en ‘over’ God zingen. Zij hopen dat mensen geraakt worden door de liederen heen.

Alle informatie over Gospelkoor Grace & Glory is te vinden op www.graceandglory.nl. Regelmatig worden er nieuwe optredens toegevoegd aan de agenda.

Datum: 25 februari 2014
Auteur: Redactie christelijknieuws
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.graceandglory.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: