MENU
Kerk van Kees Kraayenoord neemt live aanbiddings-cd op

Kerk van Kees Kraayenoord neemt live aanbiddings-cd op

10 nov

“Wat geweldig om met 1.400 mensen God te aanbidden en tegelijk opnames te maken voor een cd waarmee we kerken in Nederland hopen te dienen.” aldus een trotse Kees Kraayenoord. Vrijdag 6 november werd in Mozaiek0318, een eerste live aanbiddings-cd opgenomen.

Op de cd komen nieuwe liederen voor de kerken in Nederland. Voorganger en artiest Kees Kraayenoord leidde de aanbidding.

“Deze cd is een eerste stap in het concreet maken van de grote droom die aan de basis lag van Mozaiek0318: een lokale kerk met een school voor aanbidding en waar nieuwe aanbiddingsliederen worden geschreven en opgenomen voor andere lokale kerken binnen en buiten Nederland.” vertelt Kees. “Ik ben dan ook erg benieuws om te zien waar Hij ons hiermee naar toe leidt als gemeente.”

Op de setlist stonden Nederlandstalige aanbiddingsliederen. Variërend van intieme nummers als ‘Kom tot mij’ over Jezus als rustpunt in een druk bestaan, tot liederen die de grootheid van God uitdrukken ‘Heerser over alle dingen’ en het uitnodigende ‘Feest van Genade’, waarin de genade die God uitdeelt centraal staat. Het publiek verliet enthousiast de zaal. “Wat een geweldige, bijzondere en bemoedigende avond was dit!”

De aanbiddings-cd live@mozaiek0318 verschijnt in mei 2016 en wordt ontwikkeld in samenwerking met Integrity Music, het grootse label binnen de aanbiddingsmuziek.

Datum: 10 november 2015
Auteur: Maartje Dekens
Foto: Mozaiek0318
Website: http://www.mozaiek0318.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: