MENU
Evangelisatieblad voor Pasen beschikbaar

Evangelisatieblad voor Pasen beschikbaar

17 feb

OMMEN – Het Paasnummer 2016 van het evangelisatiemagazine Leven.nu is klaar en kan vanaf nu worden besteld. Leven.nu is een uitnodigend magazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek.

Deze Paaseditie bevat een artikel over de wonderlijke ontwikkeling van nieuw leven, een interview met een echtpaar dat zich afvroeg: ‘Is dit nu alles’ en in die zoektocht God ontdekten, en een artikel over “Waar is God als je lijdt?” Verder is er een app-conversatie over de Bijbel, waar geloofszaken namens de Bijbel worden beantwoord. Ook is er een knutselpagina voor kinderen en een column over “Is er leven na de dood”? Het hele blad is te bekijken op de website www.leven.nu.

Het magazine is geschikt om huis-aan-huis te verspreiden, uit te delen aan vrienden of bij evangelisatieacties, of weg te geven na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst. Via de gelijknamige website kunnen lezers reageren of meer informatie vinden. Naast het magazine zijn er ook boekenleggers en Paaskaarten verkrijgbaar en er is een speciaal Johannes- en Lukasevangelie en een Johannes luister-CD.

Bestellen
Meer informatie en bestellen kan via www.leven.nu of de website: www.erismeer.nl, of bel 0529-462303. Graag bestellen vóór 28 februari 2016. Prijzen: vanaf 10 ex. € 0,28 per stuk; vanaf 100 ex. € 0,25 per stuk; vanaf 200 ex. € 0,22 per stuk, vanaf 500 ex. € 0,20 per stuk; vanaf 1000 ex. € 0,19 per stuk; vanaf 5000 ex. € 0,18 per stuk. Verzendkosten per bestelling: € 2,95.

Leven.nu heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema en stichting Agapè, maar wordt tegenwoordig uitgegeven en geproduceerd door Henk-Jan en Elza Oudenampsen, daarin bijgestaan door een team van enthousiaste medewerkers. Het blad verschijnt ieder half jaar, voor Kerst en voor Pasen, en wordt besteld en verspreid door allerlei verschillende kerken, groepen of particuliere christenen. Het kerstnummer 2015 van Leven.nu ging in een oplage van 120.000 exemplaren de deur uit.

Datum: 17 februari 2016
Auteur: Redactie christelijknieuws.nl
Website: http://www.leven.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: