MENU
Samenwerking met Christelijk Sociaal Congres rond jongeren

Samenwerking met Christelijk Sociaal Congres rond jongeren

02 maa

Filosoof Evertjan Ouweneel en Christunie-kamerlid JoŽl Voordewind zijn sprekers op de Pioniersparty van Youth for Christ. Dit inspiratie- en netwerkevent verbindt pioniers in het jongerenwerk met elkaar en helpt hen die iets voor jongeren willen betekenen op weg. De Pioniersparty is tevens de aftrap van een samenwerking tussen Youth for Christ en het Christelijk Sociaal Congres (CSC).

Het thema Facing the Elements staat garant voor een uitdagend en inspirerend programma dat pioniers helpt om rechtop te blijven staan in de rauwe realiteit van het pionieren. Want pionieren vraagt lef en doorzettingsvermogen. Het zijn de pioniers die een beweging als Youth for Christ hebben voortgebracht. Bij een gezellig kampvuur, in typische Youth for Christ-setting, delen Evertjan Ouweneel en JoŽl Voordewind hun visie over het maatschappelijk belang van pionieren en de rol die Youth for Christ en het CSC daar ook nu in kan spelen.

De Pioniersparty is tevens een pre-event voor het jubileumcongres van het CSC in augustus. Beide organisaties vieren in 2016 een jubileum: Youth for Christ bestaat 70 jaar, het CSC viert haar 125-jarig bestaan. Het doel van de samenwerking is het de maatschappelijke relevantie van jongerenwerk beter voor het voetlicht te brengen. Directeur Bram Rebergen is blij met de samenwerking: "In de hele geschiedenis van Youth for Christ zie ik de kracht van verbondenheid in actie. Gemeenschap en relaties zijn de grond waarop we staan. Daarom zoeken we altijd bewust naar aansluiting bij bestaande initiatieven. Samenwerken zit in ons dna."

De Pioniersparty vindt plaats op van 18 maart 17:00 uur tot 19 maart 10:00 uur.
Locatie: Landgoed de Lindenhorst, Hoofdstraat 260 te Driebergen
Meer informatie: www.lifespots.nl

Datum: 2 maart 2016
Auteur: Laura Hofenk
Foto: © Toff-fotografie voor christelijknieuws.nl
Website: http://www.youthforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: