MENU
De 4e Musketier stopt met het grote 4M Event in de IJsselhallen

De 4e Musketier stopt met het grote 4M Event in de IJsselhallen

31 okt

Henk Stoorvogel: 'De opzet van het 4M Event is sterk veranderd ten opzichte van vorige jaren. Dit jaar geen massale samenkomst in de IJsselhallen in Zwolle, maar een intieme sfeer in een schitterend klooster in Oosterhout.'

'De nieuwe opzet geeft ons de gelegenheid om met alle aanwezigen meer een 'reis' te kunnen maken die leidt tot daadwerkelijke verandering en aanscherping. We zien uit naar een machtige werking van Gods Geest. Bijzonder is ook dat we dit Event samen met onze broederbeweging Kingsmen organiseren.

'Wat liefde doet...' dat is het thema van het 4M Event, 21 januari a.s. Soren Kierkegaard zei: 'De liefde is wat zij doet - en zij doet wat zij is.' Gods liefde kan ons hart en leven transformeren en zijn liefde door ons heen kan onze omgeving veranderen.

We hebben enorm veel zin in het Event! Jaar na jaar zien we Gods zegenende en veranderende kracht tijdens de Events. Ook dit jaar zijn onze verwachtingen van het Event weer hoog. Door de kleinschaliger opzet geloven we dat we 'dichter op de man' kunnen komen, dat we samen echt een aantal cruciale stappen kunnen zetten en dat het Event daarmee voor elke aanwezige een enorme impact zal hebben voor 2017. We zijn blij alvast te kunnen verklappen dat Ben Tiggelaar een van de sprekers zal zijn. Ja, het Event is de beste manier om jouw nieuwe jaar te beginnen!

Dinsdag 1 november om 00.00 uur opent de inschrijving. Er is slechts ruimte voor 500 mannen. We werken dit jaar met een toegangsprijs van 37,50. In 2016 leverde het Event een groot verlies op. Om de Events op een financieel verantwoorde manier te blijven voortzetten is het van belang dat we het Event kostendekkend kunnen draaien. Op het Event zullen een aantal foodtrucks aanwezig zijn, waar eten gekocht kan worden.'

4M Event 2017
WAT DE LIEFDE DOET
St. Paulusabdij te Oosterhout
Datum: 21 januari 2017
Tijd: 14.00-21.30
Prijs: 37,50
Inschrijving open: 1 november

Datum: 31 oktober 2016
Auteur: Henk Stoorvogel
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.de4emusketier.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: