MENU
Youth for Christ event over missionair jongerenwerk

Youth for Christ event over missionair jongerenwerk

10 aug

Het Youth for Christ event OP MISSIE is een dag vol ervaringen, inspiratie en samen dichterbij God staan. Proeven aan de verschillende vormen van missionaire jongerenwerk, meegenomen worden op experience in een wijk in Utrecht of getraind worden op een thema naar jouw keuze? Het is er allemaal op 30 september in Utrecht!

OP MISSIE is hèt event als het gaat om missionair jongerenwerk. Voor iedereen die hart heeft voor jongeren en die missionair aan de slag wil. Een dag vol eerlijke verhalen over de mogelijkheden en weerbarstige werkelijkheid van missionair jongerenwerk. Je ervaart verschillende vormen van missionair jongerenwerk in de praktijk. Tijdens de trainingstrack heb je ruim de keuze om getraind te worden op thema’s als jongerencoaching, jongerenparticipatie in de maatschappij, vaderschap, hoe je het evangelie deelt met jongeren of de Solid/Steady clubprogramma’s.

“OP MISSIE is dé dag om elkaar te inspireren, ons verlangen met elkaar te delen en toegerust te worden om in je eigen wijk of buurt Gods’ liefde weer uit te delen”,
aldus Gert Knijnenberg, teamleider Training & Toerusting.

Youth for Christ verlangt ernaar dat jongeren vroeg of laat de onvoorwaardelijke liefde van God ervaren. Zoals Jezus ons diende en ons leerde de minste te willen zijn, zo willen wij jongeren dienen. We willen met hen oplopen en hen (waar dat kan) geven wat zij nodig hebben.

Datum: 10 augustus 2017
Auteur: Youth For Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.youthforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: