MENU
Trans World Radio geeft hoop aan de vrouwen in Indonesie

Trans World Radio geeft hoop aan de vrouwen in Indonesie

05 nov

In Indonesië wonen 250 miljoen mensen, hiermee is het qua inwonersaantal het op vier na grootste land ter wereld. Veel vrouwen in dit immense land hebben te kampen met problemen als armoede, slecht onderwijs, weinig rechten, huiselijk geweld en slechte gezondheidszorg. Ook het christelijk geloof staat steeds meer onder druk. Velen voelen zich hopeloos.

Het radioprogramma 'Hoop voor vrouwen' biedt hen op twee manieren hoop. In de eerste plaats met praktische informatie over voedsel, gezondheid en gezinsleven. Maar ook met de boodschap van Jezus Christus! De boodschap van redding, heil en heling. Niet alleen voor deze vrouwen zelf, maar ook voor hun gezinnen en voor de Indonesische samenleving.Op deze manier maken we duidelijk dat God zich bekommert om ons hele wezen. Daardoor luisteren ook moslimvrouwen naar de programma's.

Met deze boodschap van hoop bereikt TWR vrijwel geheel Indonesië via 47 lokale radiostations, internet en mediaspelers. Het programma ‘Hoop voor vrouwen’ wordt uitgezonden in het Indonesisch en Javaans. TWR Indonesië zendt niet alleen radioprogramma’s uit, maar steekt ook veel tijd in het bezoeken van luisteraarsgroepen. Dit gebeurt met name in sloppenwijken, kleine gemeentes en in vrouwengevangenissen. Onder deze groepen worden mediaspelers, Bijbels en andere christelijke literatuur verspreid.

Enkele reacties van luisteraars:

“Hoop voor Vrouwen is mijn favoriete programma. Het geeft mij geestelijk inzicht en andere zinvolle kennis over vrouwenzaken. Dank aan jullie programma en Gods zegen daarvoor.”
Hartiani uit Oost-Java

”Ik ben blij dat ik naar jullie programma kan luisteren. Het helpt me Gods Woord te leren kennen. Ik ontvang veel zegeningen, maar het geeft mij ook een waarschuwing. “
Heni Yuliasih uit Centraal-Java.

Met uw steun kan TWR miljoenen vrouwen bereiken via de vele FM stations verspreid over heel Indonesië!

Voor € 70,- kan er 15 minuten worden uitgezonden.
Voor € 138,- kan er een heel programma worden uitgezonden.

Datum: 5 november 2017
Auteur: Trans World Radio
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.transworldradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: