MENU
Een mooie manier om het evangelie door te geven

Een mooie manier om het evangelie door te geven

24 nov

Een nieuwe Kerstuitgave van leven.nu: een piepklein en handzaam miniboekje (7,4 x 9,8 cm) met korte artikelen over het thema ‘Kerstgeschenk’ en met het evangelie in een notendop. Geschikt om uit te delen rond de Kerstdagen of tijdens een kerkdienst, of om toe te voegen aan een kerstpakket of mee te sturen met een kerstkaart.

Leven.nu is een uitgave die met Kerst en Pasen verschijnt. Daarnaast is er de gelijknamige website leven.nu, met meer informatie over het evangelie en getuigenissen van mensen die God hebben leren kennen.

> Neem een kijkje op de website van leven.nu

Leven.nu heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema, waar het in 2003 verscheen als een vierkant magazine met o.a. interviews, artikelen en een knutselpagina voor kinderen. Het magazine werd besteld door individuele christenen en allerlei kerken, die het voornamelijk gebruikten voor huis-aan-huisverspreiding, maar daarnaast ook voor kerkdiensten of markten.

In 2009, toen Uitgeverij Medema ophield als zelfstandige uitgeverij, werd Leven.nu opgepakt door Henk-Jan en Elza Oudenampsen (vanuit hun familiebedrijfje AmpsenDesign), samen met het bestaande redactieteam, dat in de jaren erna regelmatig van samenstelling veranderde.

In de laatste jaren liepen de oplages gestaag terug, o.a. door het steeds toenemende aantal brievenbusstickers, en moest de keuze gemaakt worden: óf helemaal stoppen óf met een andere uitvoering komen. Voor het laatste is gekozen: dit jaar is Leven.nu in een kleinere uitvoering verschenen en is de inhoud compacter. Het miniboekje is niet zozeer bedoeld om huis aan huis te verspreiden, maar is vooral geschikt om uit te delen tijdens een kerstdienst of -markt (het is gemakkelijk in een jaszak te stoppen), toe te voegen aan een kerstpakket, of mee te sturen met een kerstkaart.

De reacties van de mensen die het boekje bestellen, zijn heel positief en bemoedigend.

Er is nog voldoende voorraad van het miniboekje. Bestellen kan via de webwinkel: www.erismeer.nl. Naast het miniboekje zijn er ook boekenleggers, posters, ansichtkaarten en andere producten beschikbaar om het evangelie door te geven.

> Bezoek de webwinkel www.erismeer.nl

Datum: 24 november 2017
Auteur: Redactie christelijknieuws.nl
Foto: TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: