MENU
Christelijke zorggroep Charim krijgt hogere waardering

Christelijke zorggroep Charim krijgt hogere waardering

11 jan

CliŽnten en medewerkers van Zorggroep Charim, een christelijke ouderenzorg-organisatie met 15 locaties in de regioís Veenendaal en Zeist, waarderen de zorggroep met steeds hogere cijfers. Dat is de conclusie die getrokken kan worden uit het laatste cliŽnttevredenheidonderzoek en medewerkertevredenheidonderzoek. CliŽnten geven Charim nu gemiddeld een 7,9 (was 7,6 in 2016) en medewerkers geven nu gemiddeld een 7,3 (was een 7 in 2016).

ĎMet onze plannen voor de komende jaren willen we op gemiddeld een 8 uitkomen voor zowel cliŽnttevredenheid als medewerkertevredenheid. En liefst hogerí, legt Henk Prins, voorzitter Raad van Bestuur, uit. ĎDe nu gepresenteerde cijfers laten die opwaartse beweging goed zien. Ik ben daar erg blij mee en dankbaar voor.í

Diverse onderdelen van Charim, zoals de Thuiszorg (score: 8) en Charim Revalidatie Veenendaal (score 8,1) hebben het streefcijfer al bereikt; de Psycho-geriatrische Zorg en Somatiek boekten allebei een 7,8. ĎAchter die cijfers, die hoger zijn dan het jaar daarvoor, gaat hard werken schuil. We willen het beste voor onze cliŽnten. En dat wordt door hen opgemerktí, aldus de bestuurder.

Medewerkers
Niet alleen Ďeen tevreden cliŽntí, ook Ďeen tevreden medewerkerí is ťťn van de ambities van Charim voor de komende jaren. Want tevreden medewerkers zorgen volgens Prins voor tevreden cliŽnten. De zorggroep ontpopt zich als een organisatie waar medewerkers alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Ook heeft Charim - vooruitlopend op de plannen van de overheid voor meer personeel - extra personeel aangenomen, in het belang van cliŽnten ťn medewerkers. Prins: ĎMedewerkers waarderen al deze inspanningen. En dat zien we terug in de resultaten van het onderzoek. De komende jaren gaan we verder om al onze ambities te realiserení.

Datum: 11 januari 2018
Auteur: Rufo Petri
Foto: Charim
Website: http://www.zorggroepcharim.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: