MENU
Verre Naasten: Missie VONK geslaagd

Verre Naasten: Missie VONK geslaagd

26 mei

Een indrukwekkende nacht, met vlammende getuigenissen en sportieve uitdagingen: afgelopen nacht (vrijdag 25 op zaterdag 26 mei) organiseerde mission-organisatie Verre Naasten opnieuw haar aansprekende sponsor-nacht: Missie V.O.N.K.

Voor het derde jaar op rij sloegen 17 teams uit verschillende kerken een nachtje over, voor het goede doel. In de bossen bij Otterlo maakten de deelnemers via allerlei teamopdrachten kennis met het werk van evangelisten. Samen zamelden de teams het prachtige bedrag van 53.022 euro in voor evangelisten, wereldwijd!

Vrijdagavond om 20.00 uur startten de 17 teamleiders Missie V.O.NK. met het ontsteken van een vuur. Daarna streden de teams in diverse outdoor-opdrachten om zoveel mogelijk muntjes te verdienen. Tegelijk ontdekten ze wat evangelisten soms aan tegenslagen verwerken, maar ook wat ze aan zegeningen ervaren. Ook de levensverhalen van vier aanwezige evangelisten uit BraziliŽ, Cuba, Myanmar en Nepal droegen daaraan bij.

Zaterdagochtend om 7.00 uur genoten de uitgeputte, maar tevreden deelnemers van een welverdiend ontbijt, waarna Missie V.O.N.K. om 8.00 uur werd afgesloten. Het team met de meeste muntjes (Harkstede) verdiende een extra donatie voor het goede doel: organisator Exodus Events stelde 250 euro extra beschikbaar voor het wereldwijde werk van evangelisten.

Verre Naasten
Verre Naasten is de mission-organisatie van en namens de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Met het organiseren van Missie V.O.N.K. wil Verre Naasten geloof delen wereldwijd op een aansprekende manier onder de aandacht brengen van kerkleden.

Datum: 26 mei 2018
Auteur: Arjan Woertink
Foto: Verre Naasten
Website: http://www.verrenaasten.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: