Eddy & Jennifer presenteren cd in De Banier te Almelo

Zondagavond 12 november. Het duo Eddy & Jennifer presenteerde hun nieuwe cd in het evangelisch centrum De Banier, Hofkampstraat 171 in Almelo. Een indrukwekkend concert met medewerking van een professionele ‘live band’. Ruim 300 aanwezigen genoten van de originele Nederlandstalige nummers van dit duo uit Almelo.

Hun nieuwe cd ‘Alles wat ik wens’ is verschenen en nu verkrijgbaar via de muziekhandels.Originele zelfgemaakte Nederlandse gospels, met teksten die je aan het denken zetten. Prachtige warme vocals van Eddy en Jennifer van Braam. De liedjes van dit duo zijn net even anders, niet zo alledaags. Op een originele manier weten Eddy & Jennifer te spelen met woorden en accoorden. Ze zingen over dingen die hun hart raken, over vergeving, over hun kerk, over hun huwelijk en boven alles over hun oneindig grote God.

Eddy & Jennifer over de nieuwe cd: ‘Op ‘Alles wat ik wens’ staan liedjes over het leven van alledag. Het is goed om te weten wat je wensen en verlangens zijn. Wat jagen we na? Is het rijkdom, geluk, gerechtigheid of verlang je naar vergeving, de volmaakte kerk of partner? Zoek je naar liefde in haar meest pure vorm? We hopen dat deze cd je aanmoedigt en uitdaagt, dat je je vertroost mag voelen als je verdrietig bent, en Gods Geest je sterk zal maken en Hij je aarzeling wegneemt zodat je, in welke situatie dan ook, kunt zijn als Jakob (Genesis 32:22-32). Ondanks zijn verwondingen en onzekerheid bad hij: ‘Ik laat U niet gaan, tenzij Gij mij zegent.’ Op dat moment schreef hij geschiedenis. Hij heette geen bedrieger meer maar Israël. In zijn meest eenzame worsteling en dieptepunt vroeg hij God om zijn zegen. Als dat alles is wat je op zo’n moment kunt wensen, dan ben je een bijzonder en gelukkig mens!’

Eddy ‘s muzikale verleden ligt als arrangeur van de Burning Candles o.l.v. Wim Verwey en leadzanger van de gospelformatie Thesis o.l.v. Andre Bijleveld. Op dit moment is hij vocal-coach van een aantal interkerkelijke jongerenkoren, een professionele instelling is hem dus niet vreemd. Nu zingt hij met Jennifer, eigengemaakte gospel met als begeleiding piano en/of tracks.

Eddy en Jennifer proberen zich altijd volledig af te stemmen op het thema van de bijeenkomst. Als er geen lied over is dan maken zij ‘m! Ook is het mogelijk om de samenzang van bijvoorbeeld opwekkingsliederen op een vlotte manier te begeleiden met piano en dwarsfluit. Solo inhuren van Eddy kan ook, doe hem bijvoorbeeld cadeau voor een huwelijksinzegening. Kortom…een stuk maatwerk en tevens flexibel inzetbaar.

Bas: Daniel Pattipeilohy

Gitaar: Matthias David Richard

Percussie: Willem Tuhuteru

Drums: Jesse Oraille

Sax(en)/dwarsfluit: Casperd Schuppert

Dans: Danielle Sorbach

Backing vocals: Leonie Roenhorst, Michel & Sandy van Zuthem (en natuurlijk alle kids v/d muzikanten bij Koinonia)

De nieuwe cd:

Alles wat ik wens

Eddy en Jennifer van Braam

Productno: cd51111

Prijs: 14,50

Uitgave: EdenMuziek www.edenmuziek.nl

13-11-2006
Muziek
https://www.eddyenjennifer.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies