Gastoptreden Esther Tims op Sistermeeting

Ter gelegenheid van de presentatie van de eerste cd van de Choircompany Sisters is er op 27 januari 2007 in Veenendaal een Sistermeeting met als thema: Op Reis. Gospelzangeres Esther Tims zal hierin een gastoptreden verzorgen, waarin ze naast haar eigen liederen ook zal zingen met de Choircompany Sisters.

Esther Tims (foto Ger Somhorst). Veel Nederlanders hebben Esther Tims in hun hart gesloten. Haar cd’s worden nog dagelijks gedraaid en Esther krijgt regelmatig mailtjes, brieven en telefoontjes van jongeren en ouderen die door haar muziek zijn aangeraakt of bemoedigd. In de afgelopen 30 jaren heeft ze duizenden optredens verzorgd in binnen en buitenland. Esther werkte graag samen met andere muzikanten en zangers, vandaar ook dat we haar stem ook regelmatig horen op platen van anderen. Vanaf midden jaren tachtig zijn Hans en Esther Tims betrokken bij het werk van de Stichting Hij Leeft Zending, en sinds maart 2003 hebben zij de algehele leiding ervan overgenomen. Ze maken zendingsreizen, en voorjaar van 2005 zijn ze naar India geweest om een aandeel te leveren in het helpen van tsunami-slachtoffers. Hans houdt regelmatig spreekbeurten, en incidenteel zingt Esther dan nog wel eens, en dus ook op deze Sister-verwendag.

De Sisters zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor deze verwendag. Deze keer is het thema: Goede reis. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de aankleding. Ze maken zelfs hun eigen hoeden! Ook hebben ze een aantal nieuwe liederen voor de bezoekers en natuurlijk komen de liederen van hun nieuwe cd langs.

De Sisters winnen vrouwen verwennen, daarom organiseren ze deze verwendagen m muziek en liederen, met aandacht en met lekker eten. In drie jaar tijd is de Sisters-formatie van de Choir Company uitgegroeid tot een bekend en bijzonder gospelkoor in Nederland. Het vrouwenkoor is ontstaan binnen de activiteiten van de andere Choir Company projecten waarbij dirigent Maarten Wassink een belangrijke rol speelt. Met zijn uitbundige enthousiasme weet hij deze koren aan te vuren en te leiden. Maarten heeft jaren gewerkt voor de Continental Singers en is professioneel ingestelde musicus die z’n talenten wil inzetten in het koninkrijk van God.

Er staat een heerlijk buffet voor de gasten klaar, waarbij natuurlijk met dit thema in het achterhoofd, gerechten uit de hele wereld op tafel staan. Dat wordt genieten! Het nieuwe programma wordt gepresenteerd op 27 januari a.s. in de Regenboog te Veenendaal. Er zijn 300 kaarten beschikbaar. De kosten zijn, incl. maaltijd en workshop € 20,- (het kan zijn dat je voor de jou uitgekozen workshop wat materiaalkosten moet betalen, maar daarover informeren we je tijdig.) De Sistermeeting wordt gehouden in Gebouw De Regenboog en begint om 14.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de site van de Sisters.

08-01-2007
Muziek
https://www.choircompany.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies