Nieuwe cd-distributeur XLife Media

De medewerkers van het nieuwe bedrijf XLife Media, distributeur van gospelmuziek, zijn het jaar gestart in een nieuw kantoor. Ze betrokken een pand in Broek op Langedijk waardoor ze centraler in het land zitten en beter toegerust zijn op de markt.

Per 1 januari is de distributie overgezet naar de christelijke boeken-groothandel CBC Het Gulden Boek in Houten. Dit is de plek waar handelaren van vooral boeken komen om hun inopen te doen.

XLife Media is een sprankelend nieuw bedrijf dat zich richt op distributie van muziek en boeken. Ook al is het bedrijf gloednieuw, toch zijn de medewerkers allemaal al jaren actief in de wereld van distributie en promotie van christelijke muziek. XLife Media richt zich op de christelijke boek- en muziekhandel.

XLife: ‘Muziek brengt mensen dichter tot God. Of het nu gaat over de nieuwste uitvoering van de Messiah van Händel, of het nieuwste album van FM Static (hip hop)… iedereen heeft zijn eigen voorkeur en nooit tevoren was er zo’n verscheidenheid aan christelijke muziek beschikbaar.’

XLife Media distribueert sinds kort muziek van de grotere internationale labels als EMI, Vineyard, Kingsway alsmede eigen uitgaven van Nederlandse bodem. Voorheen was een groot deel van deze producten ondergebracht bij GMI in Duiven. XLife is op dit moment hard aan het werk om meer aandacht te krijgen voor hun producten.

XLife Media,

Postbus 19,

1720 AA Broek op Langedijk

Telefoon: 0226 343475

Telefax: 0226 342622

E-mail: contact@xlifemedia.nl

26-01-2007
Muziek
https://www.xlifemedia.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies