Talitha Nawijn stopt bij Inside Out

Talitha Nawijn die Inside Out 7 jaar als dirigent heeft gepioneerd en gedirigeerd gaat er mee stoppen. Het is een beslissing die vooraf gegaan is aan periode van twijfel en zal voor Inside Out een grote verandering met zich mee gaan brengen.

Een belangrijke reden van haar vertrek is naast een te volle agenda haar ambitie om zelf als zangeres weer aan de slag te gaan maar ook heeft het bestuur van Inside Out een bijzonder onrustige periode achter de rug waarin ze veel energie hebben moeten steken hun verlangen te realiseren om (zover zij zelf daar een mening over kunnen vormen) rein en heilig op het podium te staan. Op dit moment bekijken ze of 1 van onze vocals Talitha kan opvolgen. Talitha blijft tot de zomer.

Het koor bestaat uit 20 jonge vocalisten die begeleid worden door een vaste band. Samen vertegenwoordigen ze een toonaangevend en ambitieus black gospel koor. Sinds de start in 2000 zijn ze een veel gevraagde formatie op zowel Nederlandse als Duitse podia. Ze stonden op de Gospel Kirchentag en in verschillende TV programma´s zoals de Nationale Bijbeltest en de EO jongerendag. In 2003 verscheen de succesvolle debuut cd ´Let the praise begin´, twee jaar later volgde ´Stronger´.

26-02-2007
Muziek
https://www.insideoutmusic.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies