The ISAACS naar Nederland

The ISAACS, wereldtoppers in de bluegrass en gospel, komen naar Nederland. Eén van de beste bluegrass -en gospelbands ter wereld en GAITHER HOMECOMING FRIENDS The ISAACS, komt in juni 2007 naar ons land voor twee concerten. Zij zullen op zaterdag 23 juni 2007 de hoofdattractie zijn tijdens een gospelmuziekweekend op conferentie-centrum De Betteld in Zelhem en op dinsdag 19 juni zullen zij eenmalig een extra concert geven in Bodegraven.

The ISAACS is een familiegroep uit de staat Tennessee die al 30 jaar actief is en die in deze periode uitgroeide tot een van de meest befaamde Amerikaanse groepen op het gebied van de bluegrass en de gospelmuziek. The ISAACS zijn vooral vermaard om hun prachtige close-harmony zang in combinatie met een solide, smaakvolle instrumentale begeleiding. Hun muzikale stijl is een mengeling van bluegrass, rhythm and blues, folk en southern gospel. The ISAACS werken actief mee aan de befaamde en geliefde Gaither Homecoming Video’s en de Gaither Homecoming Concerten over de gehele wereld.

De lijst van onderscheidingen die The ISAACS gewonnen hebben in zowel de bluegrassmuziek als de gospelmuziek is te lang om op te noemen. Zij traden op met vrijwel alle groten van de Amerikaanse akoestische country music en maakten vele albums die ook diverse hitsongs opleverden. Sonya Isaacs verwierf eveneens bekendheid binnen de moderne country music. Countryster Vince Gill produceerde haar eerste soloalbum.

The ISAACS bestaan uit Lily Isaacs – zang, Ben Isaacs – bas en zang, Sonya Isaacs – mandoline en zang, Rebecca Bowman-Isaacs – gitaar en zang, Kevin Haynie – banjo en gitaar en Jesse Stockman – viool. Het is voor het eerst dat zij naar Nederland komen.

Op dinsdagavond 19 juni 2007 vind het extra concert plaats in het knusse theater van cultureel centrum “Evertshuis”, Spoorstraat 15 in Bodegraven. Het concert begint om 19.30 uur. De bekende Nederlandse countryzanger Wim POLS verzorgt het voorprogramma en hij zal ook het concert presenteren. Toegangskaarten à € 42,50 zijn te reserveren via deze link.

Een veel groter publiek zal The ISAACS aan het werk kunnen zien in het oosten van ons land en wel op zaterdagmiddag 23 juni 2007 op conferentiecentrum “De Betteld” in Zelhem. Daar organiseert Maranatha Christian MusicStore een muziekweekend dat op vrijdagavond 22 juni begint met een optreden van de Nederlandse COUNTRY TRAIL BAND samen met de Amerikaanse entertainer, zanger en multi-instrumentalist en Gaither Homecoming Friend Tim LOVELACE . Het weekend wordt op zondag afgesloten met een Homecoming dienst met de muzikale medewerking van Tim LOVELACE, Wim POLS en Ron de la Bey, Roy Manikus en DeKORT FAMILY. De toegang tot de Homecoming dienst is gratis. Tijdens de dienst zal een collecte worden gehouden ten bate van de ‘Stichting Hij Leeft Zending”. Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie deze zondagmorgen een bijzondere verrassing voor de bezoekers in petto!

Het is mogelijk weekendkaarten, een weekendarrangement en accommodatie voor het hele weekend te boeken. Accommodatie voor overnachtingen op het terrein van “De Betteld” zijn uitsluitend via het telefoonnummer van “De Betteld” in Zelhem 0314-627200 te boeken. Vakantiepark -en Conferentiecentrum ‘De Betteld” beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. Een weekendkaart kost € 35,00. Men heeft dan toegang tot alle concerten. Een weekendarrangement kost € 72,50 p.p. Men heeft dan toegang tot alle concerten, inclusief twee (2) overnachtingen in de Witte Herberg (gast deelt een kamer met andere gasten), 2x ontbijt én deelname aan de BBQ na het zaterdagmiddagconcert, exclusief lakenpakket, exclusief toeristenbelasting. Prijs BBQ zonder arrangement is € 10,00. (Gelieve van te voren te reserveren).

The ISAACS staan garant voor muzikale topkwaliteit en een Evangelische boodschap. Liefhebbers van bluegrass en (southern)gospelmuziek mogen deze unieke gelegenheid om ze live in Nederland te zien dus niet voorbij laten gaan.

16-03-2007
Muziek
https://www.mcms.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies