35 jarig jubileum Joy for People Gospel Choir

Joy for People Gospel Choir bestaat in 2007 35 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er wordt op zaterdag 23 juni om 20.00 uur een bijzonder spectaculair concert georganiseerd!

Het enthousiasme waarmee het Evangelie gebracht wordt, is door de jaren heen het visitekaartje van Joy for People geworden. In combinatie met de kwaliteit van de gemaakte muziek levert dit keer op keer spetterende performances op, waarbij menig toeschouwer niet op zijn stoel kan blijven zitten.

We hebben als locatie de sfeervolle Bonifatius Kapel in Dokkum gekozen om dit feest te vieren.

Op deze dag komt speciaal voor dit concert gospel & soul zangeres Rhonda Dorsey naar Nederland. Deze zangeres, die opgroeide in Philadelphia, Pennsylvania (USA), werkte in september 2006 al eerder

samen met JfP tijdens het AMiGo-festival in Minden, Duitsland.

Het concert zal de afsluiter worden van een goed gevulde gospeldag. Wij willen namelijk deze dag met zo veel mogelijk mensen vieren en daarom organiseren wij overdag een viertal workshops, waar een ieder (vanaf 15 jaar) aan mee kan doen. Bovendien willen wij tijdens deze dag met alle deelnemers aan de workshops een workshopkoor vormen dat twee gospelsongs gaat instuderen. Tijdens het concert ‘s avonds zullen deze twee songs dan ook gezongen worden, met leadzang van Rhonda Dorsey. De workshops die georganiseerd worden zijn:

Zangtechniek, o.l.v. Jitske Draijer

Gospel onder de loep, o.l.v. Wilco Kloosterman

Integratie gospelkoren in de liturgie (discussie/uitwisselen van ideeën)

Solo zingen, o.l.v. Rhonda Dorsey (bedoeld voor de gevorderde solozanger(es))

Workshopkoor, o.l.v. Hans Jonker en Wilco Kloosterman

Opgave voor de workshops is vrij voor iedereen. Lidmaatschap van een (gospel)koor of goed kunnen zingen is geen vereiste, enthousiasme is belangrijker.

Het slotconcert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.

De inschrijving moet uiterlijk 23 mei 2007 bij ons binnen zijn.

17-03-2007
Muziek
https://www.joyforpeople.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies