Evangelisatieproject met website b-leaf.nl

Vrijdag 11 mei 2007 zal de officiële website van b-leaf worden gelanceerd tijdens een concert met het swingende blackgospelkoor Gospel Boulevard. Een mystery guest zal de website op een bijzondere manier activeren.

-leaf is een eigentijds en uniek evangelisatieproject waarbij het draait om de eigentijdse, humoristische en confronterende website b-leaf.nl.

We hebben zoveel mogelijk mensen nodig om b-leaf.nl bekend te maken. Door mee te doen, bieden we jou een prachtige manier om op een eenvoudige, maar wel een gave manier voor je geloof uit te komen.

De lancering

Vrijdag 11 mei 2007 zal de officiële website van b-leaf worden gelanceerd tijdens een concert met het swingende blackgospelkoor Gospel Boulevard. Een mystery guest zal de website op een bijzondere manier activeren. Vanaf dan begint het eigenlijke project en is b-leaf.nl een feit! Het zou natuurlijk geweldig zijn als jij daar bij bent!

Update

Laat je de komende tijd op de hoogte houden door het statement te ‘ondertekenen’ met jouw e-mailadres. Regelmatig ontvang je dan een update met het laatste nieuws van b-leaf.

Mystery guest

Tijdens het concert zal een mystery guest de website op een bijzondere manier activeren. Vanaf dan is b-leaf.nl een feit! Het zou natuurlijk geweldig zijn als jij daar bij bent! Omdat het om een vrij exclusief concert gaat, moet je wel snel je toegangskaart(en) bestellen.

Wil je met je vrienden of familie bij elkaar zitten, bestel dan in één keer zoveel kaarten als je nodig hebt. Op je toegangskaart staat namelijk een rij- en stoelnummer vermeld.

En … omdat het een feestelijk moment is, krijg je bij elke toegangskaart een bon voor een gratis ‘pauze-drankje’!

De gegevens op een rijtje:

Plaats: Harderwijk

Gebouw: Cultureel Centrum

Adres: Stationslaan 26, 3842 LA

Datum: 11 mei 2007

Prijs: € 15,00 p.p.

Tijd: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Gospel Boulevard

Blackgospel mag zich in Nederland verheugen in een groeiende populariteit. Waar Gospel Boulevard ook speelt, het repertoire bestaande uit onvervalste black gospelmuziek wordt altijd bijzonder enthousiast ontvangen. In haar relatief korte bestaan heeft deze gospelact met veel succes op verschillende podia gespeeld, waaronder festivals, theaters en (grote) bedrijfsfeesten.

De muziek van Gospel Boulevard laat zich het best omschrijven als ‘swingende blackgospel die teruggrijpt op de roots van de zwarte amerikaanse kerk’. Blackgospel is een combinatie van vrolijk en aanstekelijk klinkende muziek en songteksten waarin de essentie van het geloof in wordt bezongen. Gospel Boulevard brengt een spetterend en afwisselend repertoire van de grootste blackgospelklassiekers en bekende songs uit de hitparade. Naast eigen composities o.a. van de hand van dirigent Andre Bijleveld, brengt deze swingende gospelact songs van o.a. Les Humphries Singers, Bill Withers, Ed Hawkins, Labi Siffre, Kirk Franklin en Mary Mary. Een optreden van Gospel Boulevard is een waar feest.

De vaste begeleidingsband bestaat uit topmusici en ook de zangers en zangeressen hebben ruimschoots hun sporen verdiend binnen de muziek. De kwaliteitseisen liggen echter dermate hoog dat alle leden auditie hebben moeten doen voordat men tot het koor kon toetreden.

Gospel Boulevard is als act uitermate geschikt voor het opluisteren van evenementen en festivals. Liveoptredens van Gospel Boulevard onderscheiden zich door de combinatie van hoogstaande kwaliteitsmuziek en een ongekend energieke show, waarbij met name dirigent Andre Bijleveld een opvallende en gepassioneerde rol vervult in de wijze waarop hij ‘zijn’ koor tot ongekende vocale hoogte weet te brengen.

Gospel Boulevard wil vanuit haar visie vooral optreden buiten de kerkmuren. Blackgospel mag dan ontstaan zijn vanuit de zwarte Amerikaanse kerk. De muziek en haar boodschap is echter niet alleen voorbehouden aan de kerk. Daarom staat Gospel Boulevard open voor nieuwe wegen en mogelijkheden om haar ‘muzikale stem’ te doen horen. Blackgospel is feestelijke klinkende muziek waarbij het geloof in Jezus Christus wordt bezongen. Voor de een is dat ‘Oh Happy Day’, voor de ander ‘Lean On Me’.

17-03-2007
Evangelisatie
https://www.b-leaf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies