Linda Wagenmakers maakt gospelalbum

Eindelijk is dan het lang verwachte gospelalbum Full circle van Linda Wagenmakers verschenen. Linda is een zeer getalenteerde zangeres die nationale bekendheid kreeg door o.a. haar hoofdrol in de musical Miss Saigon en het Songfestival.

Liefhebbers van sprankelende popmuziek met een vleugje r&b en soul kunnen hun hart ophalen aan dit indrukwekkende gospeldebuut, waaraan een keur van begaafde muzikanten heeft meegewerkt. Mede door de grote vari�teit van de composities blijft het album boeien tot de laatste noot, zoals de ingetogen ballad Trueï en het funky Don fake your praise.

De CD is vanaf 20 maart leverbaar en zal o.a. bij de MediaMarkt verkrijgbaar zijn

Eerder verscheen al de cd-single ‘Much more’ van Linda Wagenmakers bij het gospellabel Ecovata. Deze track was afkomstig haar album ‘Full circle’, dat nu dus op de markt is gebracht en waarvoor op 31 oktober j.l. de opnames van start gingen. ‘Full circle’ wordt geproduceerd door Rob Buis en Jan Pronk.

Linda Wagenmakers is in ons land geen onbekende. Ze speelde de hoofdrol in de musical Miss Saigon en vertegenwoordigde Nederland in 2000 voor het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Het liedje ‘Much more’ is in een akoestische versie al te zien en te horen op de DVD ‘Raise the roof’ van het YMCA Gospel Choir, waaraan ook Linda haar medewerking verleende.

Linda heeft al op jonge leeftijd ervaring opgedaan in de showbizzwereld. Zo speelde zij op haar twintigste al de hoofdrol in de musical Miss Saigon (door Joop van den Ende Theaterproducties). Deze musical heeft drie jaar lang gedraait in het Circustheater in Scheveningen, waar ze ook haar man, Greg, heeft leren kennen. In December 2002 kregen zij samen een dochtertje genaamd Lois.

Toen Linda 24 was won ze het nationaal songfestival met het nummer ‘No goodbyes’ waarmee zij uiteindelijk de 13de plaats op het Eurovisie Songfestival in 2000 behaalde.

22-03-2007
Muziek
https://www.lindawagenmakers.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies