Groots jubileumfeest voor vrouwenblad Eva

Wil je samen met Eva vieren dat jouw lijfblad 10 jaar bestaat? Of kan je geloofsleven wel een oppepper gebruiken? Op Eva’s Jubileumfeest kun je je hart ophalen. Een jubileumfeest van het enige echte christelijke lifestyleblad Eva!

Laat je verrassen door een spectaculaire opening, cabaret, film, lancering van de gerestylde Eva en de primeur van Women Worship. Aanbidding van Hollandse bodem door vrouwen zoals jij en ik. Wil je meer weten? Surf snel naar de rechterkant van deze pagina en klik op Women Worship… for women only!

Je bent van harte uitgenodigd voor deze heerlijke avond uit, met als decor een prachtige theaterzaal. De redactie ziet ernaar uit om samen met jou dit feest te vieren. Wil je de feestvreugde maximaal benutten? Kom dan naar Eva’s feestbuffet, dat voorafgaand aan het Jubileumfeest wordt geserveerd. Onder het genot van een drankje kun je genieten van allerlei heerlijke gerechten.

04-04-2007
Samenleving
https://www.eo.nl/eva

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies