Zaterdagavond benefietconcert Zwolle

Zaterdag, 14 april, is er een grootscheeps benefietconcert voor nieuwbouw evangelisch centrum. Kees Kraayenoord, Ralph van Manen en Inside Out komen voor dit goede doel naar Zwolle. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Foto: Locatie van de nieuwbouw van een evangelisch centrum

Op zaterdagavond 14 april is het podium van de WRZV-hallen in Zwolle achtereenvolgens gevuld door Inside Out, Ralph van Manen en Kees Kraayenoord (met band). Dit indrukwekkende programma is het gevolg van de doelstelling van de avond: de nieuwbouw van een evangelisch centrum in hartje-Zwolle. De genoemde artiesten onderschrijven het belang van dit doel en hebben derhalve hun medewerking toegezegd. Honderden liefhebbers beantwoordden die geste inmiddels door kaarten te kopen. Er is, een aantal dagen voor het concert, nog plaats, dus wie dit unieke concert bij wil wonen, wordt aangeraden snel kaarten te reserveren via www.interticket.nl.

De WRZV-hallen zijn al enige tijd te klein voor de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), een evangelische gemeente waar elke zondag ongeveer 1800 mensen op af komen. Daarnaast is de toekomst van de hallen onzeker, wat de bestuursraad van de VEZ verplicht om verder te kijken naar een andere locatie. Daarbij gaat de voorkeur uit naar een eigen, multifunctioneel centrum. De VEZ heeft van de stad Zwolle een locatie dichtbij het stadscentrum toegewezen gekregen. De gemeenteleiding wil die kans graag benutten, maar het ontbreekt de VEZ aan de benodigde financiële middelen. Een fondsenwervingsactie onder de eigen mensen heeft inmiddels het nodige geld opgeleverd, maar het centrum is er nog (lang) niet. Op 1 mei wordt de balans opgemaakt. “Het zal spannend worden, maar wij hopen op deze manier in elk geval een steentje bij te dragen”, zegt Edward Zwitser namens het bestuur van Stichting Gospel Evenementen Zwolle, de initiator van het concert. De genoemde artiesten hebben hun medewerking belangeloos toegezegd. Er is plaats voor 1300 bezoekers. “Wij verwachten eerlijk gezegd een vol huis. De line-up van topartiesten, gecombineerd met het goede doel, moeten dat mogelijk maken”.

Het avondvullende concert op 14 april begint om 19.30 uur. Wie erbij wil zijn, doet er slim aan snel kaarten (15.00) te reserveren.

13-04-2007
Muziek
https://www.interticket.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies