Vrouwenverwendag in Wijk bij Duurstede

Op 21 april 2007 komen de Choir Company Sisters naar Wijk bij Duurstede voor een ‘Sistersmeeting’. In samenwerking met vrouwen uit verschillende kerken in Wijk bij Duurstede organiseren zij een verwendag voor vrouwen.

Vrouwen uit alle kerken (SOW, RK, NH, Baptist) in Wijk bij Duurstede organiseren een verwendag voor vrouwen met medewerking van de Choir Company Sisters. Deze Sistermeeting is op:

Zaterdag 21 april 2007

Revius Lyceum

Wijk bij Duurstede

15.00 – 21.00

Kaarten 15,00 euro p.p.

Een aantal workshops kosten 5 euro p.p.

Je kunt je vanaf nu opgeven via de site: www.sistersinwijk.org

Voor vragen over de sistermeeting kunt u terecht bij:

Mijke Petri 0343-574805

Sylvia Arlar 0343-576237

Marieke Boersma 0343-576219

Al een aantal jaren organiseren de Choir Company Sister hun sistermeetings. De eerste keer in Veenendaal trok de dag al 150 vrouwen. Eind januari van dit jaar zijn dit er 300 in dezelfde plaats. Daarnaast zijn deze speciale verwendagen voor vrouwen in het hele land te bezoeken. Dagen die veel reacties losmaken bij de vrouwen die komen. De Sisters zijn als koor onderdeel van de Choir Company projecten waarbij Maarten Wassink een grote rol speelt. Met groot enthousiasme en deskundigheid leidt hij de sisters. Op 21 april hopen wij maximaal 200 vrouwen te kunnen verwelkomen op de sistermeeting in Wijk bij Duurstede.

Goede reis

De Sisters brengen een spetterend programma (met dit jaar als thema: Goede Reis) voor vrouwen, met zang en theater. Daarnaast wordt je de hele dag verwend met o.a. een heerlijke maaltijd en drankjes.

Naast muziek en theater is er ook een getuigenis van Cocky Rijkse en een reisverhaal van Bernadette Kok, samenzang en er zijn negen workshops. Je kunt er daar 1 van uitkiezen. Geef wel een eerste, tweede of derde keus op. Dan kunnen wij als een workshop vol is je voor je tweede of derde keus inschrijven.

Kortom het wordt een dag om van te genieten en je te laten verwennen. Maar bijvoorbeeld ook een dag om iemand cadeau te doen!

17-04-2007
Kerk
https://www.sistersinwijk.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies