Aanbiddingsconferentie Come 2 Worship

Aanbiddingsleider Elisa Krijgsman neemt het initiatief voor een nieuwe aanbiddingsconferentie. In aansluiting op de Life@Opwekking- en Come2Worship concerten is van 31 augustus t/m 2 september De Betteld de locatie voor een weekend van aanbidding.

Reni en Elisa Krijgsman dragen het idee voor dit initiatief al lange tijd op het hart: “Het gaat om het plan een weekend lang God te aanbidden, samen met andere christenen van verschillende kerkelijke achtergronden. Met heel veel muziek, zingen, dans, kortom een groot feest voor onze God” aldus Elisa.

Come2Worship is uniek in de meerdaagse opzet met alle rust om te vieren met muziek en aanbidding, te leren door toerusting en geestelijke verdieping. Samen met andere aanbiddingsleiders en muziekteams hebben de deelnemers één verlangen: dichter bij God te komen. Het motto van Reni en Elisa Krijgsman voor deze conferentie is dan ook: “Kom zoals je bent, dat is meer dan genoeg”.

Come 2 Worship staat gepland van 31 augustus – 2 september en wordt gehouden op conferentiecentrum en vakantiepark De Betteld in Zelhem. Aanmelden kan via www.come2worship.nl of direct bij De Betteld. Voor meerdere aanmeldingen uit dezelfde gemeente (bijv. muziekteams) bestaan aantrekkelijke kortingen.

22-04-2007
Muziek
https://www.come2worship.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies