Soulsurvivor Festival 10e editie

Van 28 april tot en met 2 mei wordt op Strand Nulde de 10de editie van het Soul Survivor Festival gehouden! Duizenden jongeren bezoeken dit festival en willen God zoeken, Hem aanbidden en Hem ontmoeten!

De organisatie meldt op haar website: De 10e editie van Soul Survivor wordt een groot feest. Een Festival met aanbidding, onderwijs, ministry, muziek, sport & veel fun. De seminars, gericht op jouw leeftijd en behoeften, zullen je veel stof tot nadenken geven. Op het festival gaan we interactieve trainingen geven rondom onderwerpen die je mogelijk motiveren. Het doel is dat je aan het eind van de training je bewust bent van je vaardigheden en weet welke stappen je kunt nemen om te groeien in je droom. Daarnaast leer je andere jongeren kennen die dezelfde verlangens hebben als jij, jongeren in jouw regio waar je na afloop van het Festival in contact mee kunt blijven om van te leren en om elkaar te bemoedigen.

Het Soul Survivor Festival heeft een boordevol programma waardoor er altijd iets te doen is! ‘s Ochtends en ‘s avonds zijn er celebrations. ‘s Ochtends (heel) vroeg en ‘s middags seminars. En, ‘s middags kun je je uitleven in het sportprogramma en ‘s avonds lekker springen bij een concert of chillen tot in de late uurtjes.

Aanbidding neemt tijdens het festival een grote plaats in. Niet omdat het in een programmaatje past als opvulling of een lekker gevoel geeft maar omdat we geloven dat God aanbidden niet meer dan logisch is. Hij is het waard, Hij verdient het, en het geeft God de ruimte om te reageren. Vaak aanbidden we door muziek en zingen maar het is meer dan muziek. We geven aandacht aan de armen, weduwen en wezen in deze wereld omdat God zegt dat dit juist de aanbidding is die God verlangt. Al deze kanten van aanbidding willen we terug laten komen op het festival.

We zorgen elk jaar voor een fris seminarprogramma met onderwerpen die altijd relevant en toepasbaar zijn. Sprekers worden binnenkort bekendgemaakt, je kunt goeie sprekers uit binnen- en buitenland verwachten.

23-04-2007
Jongeren
https://www.soulsurvivor.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies