Choir Company komt met Nederlandstalig album

De nieuwe cd van de Choir Company is verschenen! Tijdens de Nationale Dag van Aanbidding (Betteld 9 april, tweede Paasdag 2007) werden al diverse nummers van de cd gepresenteerd. Maar nu is de plaat zelf verkrijgbaar. Een prachtig Nederlandstalige productie. Voor mensen die van Opwekkingsliederen houden, is dit zeker een aanrader!

Nieuwe Nederlandstalige liederen van het National Celebration Choir & Rotterdam Celebration Choir beide onder leiding van Maarten Wassink. Met complete band inclusief blazers en André Bijleveld op hammond.

Onderdeel van dit project zijn o.a. enkele schitterende liederen van het beroemde Brooklyn Tabernacle Choir (“Mijn Hulp en Mijn Kracht”, “U Bent Heilig”) en een paar nieuwe titels waaronder “Al Wat Leeft” (Parachute Band) “U Alleen” (Lakewood) en “Voor Nu en Altijd” (Brian Doerksen).

Titel: In Uw aanwezigheid

Genre: Nederlandstalige aanbiddingsliederen

Artiest: The Choir Company

Product EM-51126

Label: EdenMuziek

Prijs: € 17,50

De activiteiten van de Choir Company worden steeds meer opgemerkt in het land. De Company is uitgegroeid tot een bekende gospelformatie in Nederland. De Company wordt gevormd door diverse formaties, zo zijn er naast de grote Celebration Choirs ook een ‘Sisters’ en een ‘Junior’-formatie ontstaan. Dirigent Maarten Wassink speelt binnen de Company een belangrijke rol. Met zijn uitbundige enthousiasme weet hij deze koren aan te vuren en te leiden. Maarten heeft vele jaren fulltime gewerkt voor de Continental Singers en is professioneel ingestelde musicus die z’n talenten wil inzetten in het koninkrijk van God.

De Sisters-formatie van de Company wordt gevormd wordt door een groep vriendinnen. Deze groep werkt mee aan de jubileumfeest van het vrouwenblad Eva op zaterdag 16 juni. De Sisters organiseren ook met veel succes verwendagen voor vrouwen in het land.

25-04-2007
Muziek
https://www.edenmuziek.nl/choircompany

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies