Embrace Tour met Kees Kraayenoord en Band

Na het grote succes van de twee voorgaande tournees, waar in totaal ruim 15.000 mensen op af kwamen, komt er ook dit jaar weer een landelijke tour met Kees Kraayenoord en Band. In de maanden juni en juli zullen opnieuw in samenwerking met een heel aantal kerken verspreid door het hele land prachtige optredens worden verzorgd.

De eerste tour, ‘Broken’, werd in november vorig jaar gevolgd door de ‘Hope Tour’. De komende tour heeft als titel ‘Embrace’ gekregen. Kees: ‘God wil geen God op afstand zijn, geen God ‘van horen zeggen’, maar van intimiteit en geborgenheid. Hij wil niets liever dan Zijn eeuwige armen om ons heen slaan, ons dicht bij Zijn hart houden’.

Bijzonder aan de ‘Embrace Tour’ is dat het koor Forever Worship zal meereizen langs de vijf locaties die Kees & Band aandoen. ‘Mede daardoor belooft het een bijzondere tour te worden’, zo laat het management weten. ‘We hopen dat veel bezoekers geraakt zullen worden door het thema, door de liefde van God voor gebroken mensen. We zijn er trots op dat Kees en zijn volledige band met dit koor zal samenwerken. Dat maken we niet vaak mee, en de bezoekers ook niet’.

Forever Worship (voorheen Ronduit Gospel Choir), o.l.v. Marcel Koning, is een geweldig koor dat al eerder het podium deelde met andere aanbiddingsleiders zoals Darlene Zschech van Hill Songs, Travis Cottrell en Brian Doerksen.

Tijdens de ‘Embrace Tour’ zal het bekende repertoire van de eerdere CD’s uitgebreid worden met een aantal nieuwe nummers. Kees: ‘Ik ben erg benieuwd hoe onze nieuwe nummers ‘vallen’. Zelf ben ik erg blij met de nieuwe nummers die ik in de afgelopen periode in Nashville USA en Engeland heb mogen schrijven. Voordat we ze gaan opnemen is het leuk om er alvast een paar te doen, als try out, zou je kunnen zeggen. Natuurlijk zie ik er ook naar uit met Forever Worship een aantal gezangen te zingen zoals ze op de CD Jezus, leven van mijn leven staan. Door de koren die meewerkten aan deze CD (Benediction uit Enschede; Onderweg uit Almelo; Mozaïek uit Goor; Shine uit Nijverdal; Young Church Singers en Next Generation uit Apeldoorn) klinkt de CD heel groot en energiek. We willen proberen om deze avonden net zo energiek en groots te maken. We gaan er voor de volle 100% voor!’, aldus Kees.

De ‘Embrace Tour’ data en locaties zijn:

Za. 16 Juni Bunschoten – Spakenburg

Vr. 22 Juni Zwolle

Za. 30 Juni Dordrecht

Vr. 6 Juli Noordwijkerhout

Za. 7 Juli Hoogezand

05-05-2007
Muziek
https://www.keeskraayenoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies