Bijbelboekenleggers voorzien in behoefte

SInds 1 januari zijn er al meer dan 100.000 bijbelboekenleggers verzonden. Boekenleggers met evangeliserende en bemoedigende teksten aan de voorkant en de namen van de Bijbelboeken aan de achterkant.

Vanuit het land krijgen we veel reacties: mensen worden aangesproken en de Bijbelboekenleggers en ze worden gebruikt voor diverse doeleinden, zowel voor evangelisatie als voor bemoediging. Ze blijken in een behoefte te voorzien en de combinatie met het overzicht van de Bijbelboeken blijkt voor velen een goede bewaarreden.

Een bijbelboekenlegger kun je makkelijk weggeven. Je kunt ze gebruiken op scholen of clubs. Of in de kerk, zondagsschool, jongerenwerk of vereniging. Sommige enthousiastelingen verspreiden ze onder hun vrienden, versturen ze per post of delen ze uit op straat..

Een boekenlegger is makkelijk mee te nemen. Het is ook een handig hulpmiddel om snel een bepaald boek in de Bijbel op te zoeken. Daarom bewaren velen deze boekenleggers in hun Bijbel.

Op iedere boekenlegger staat een originele evangeliserende tekst of een bemoediging. Vaak heel kort. Soms confronterend. Met een Bijbelboekenlegger kun je de Bijbel een beetje uitleggen. Het kan een aanleiding zijn voor een gesprekje. Het kan jezelf helpen om iets beter te begrijpen. Deze boekenleggers willen ons wakker schudden, en onze aandacht bepalen bij de Bijbel, bij de God van de Bijbel en bij Zijn Zoon Jezus Christus.

Op de site www.bijbelboekenleggers.nl is alle informatie te vinden over de verschillende bijbelboekenleggers die verkrijgbaar zijn voor evangelisatiedoeleinden.

Dit project is een persoonlijk initiatief.

15-05-2007
Evangelisatie
https://www.bijbelboekenleggers.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies