Rebecca St. James komt naar Flevo Festival

Het Flevo Festival wordt dit jaar gehouden van 16 tot 19 augustus. Een van de artiesten is Rebecca St. James. Ze was al eerder in ons land, ondermeer op de Jongerendag van de EO en andere festivals.

Een van haar meest bekende nummers is: Wait for me waarmee ze wil uitleggen dat God van ons onvoorwaardelijke gehoorzaamheid verwacht ook op seksueel gebied. Naar ziel en lichaam zijn we van Hem. Met dit nummer laat Rebecca St. James de weg zien naar reinheid. Of: de weg terug, door Gods vergeving en genade. Laat je inspireren door Rebecca’s hartstochtelijke gedrevenheid. Laat je praktische wegen wijzen om te blijven wachten in een seks-beluste maatschappij. Vertrouw op Gods geweldige beloften en plannen voor jou. Geloof weer in de blijdschap van zuivere romantiek, zoals God het bedoelde.

Op Flevo kun je lekker rondhangen op de markt en ff relaxed eten op een van de terrasjes. En, iets actiever: de coolste in- en outdoorsports.

Luister naar sprekers over God, geloof, seksualiteit, politiek, de media en whatever. Of discussieer mee over onderwerpen die jou raken. Of misschien laat jij je meer inspireren door dans…

De financiële en organisatorische maatregelen die Stichting The Crown, organisator van het Flevo Festival, afgelopen najaar nam, hebben haar vruchten afgeworpen! Het festival van 16-19 augustus 2007 is een feit! Dit komt onder andere door een samenwerking met het relipop label Xnoizz aan te gaan. De samenwerking resulteert in het Xnoizz Flevo Festival.

De doelstelling van het Xnoizz Flevo Festival is jongeren de gelegenheid te bieden om in een ongedwongen en feestelijke omgeving iets of meer te ontdekken over het christelijk geloof.

Met andere woorden, het Xnoizz Flevo Festival draait om Jezus Christus. Hij staat centraal in de creatieve en artistieke werkvormen. Zijn leven en boodschap komen op verschillende creatieve en artistieke manieren binnen het festival terug. Dit betekent niet dat alle programmaonderdelen over Jezus gaan. Het is voor de organisatie belangrijk dat degenen die optredens verzorgen hun inspiratie in Jezus Christus zoeken.

De organisatie heeft een hart voor jongeren en wilt graag dat ze opnieuw of voor het eerst Jezus leren kennen.

16-05-2007
Evangelisatie
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies