EO-jongerendag met X6 en Sharon

Dream Bigger is het thema van dit jaar. Op 9 juni staat het Gelredome Stadion in Arnhem weer volledig op z’n kop. Duizenden jongeren verzamelen zich om samen een fantastische dag te beleven met als thema: ‘Dream Bigger’. De finalisten van XFactor zijn er ook: zowel X6 als Sharon geven een kort optreden!

De artiesten en de sprekers zijn bekend. Je kunt uit je dak gaan op de muziek van Stellar Kart, Group 1 Crew en worshippen samen met niemand minder dan Chris Tomlin. Op de EO-website kun je meer informatie vinden over de artiesten en vast een clip bekijken van Stellar Kart. Group 1 Crew zal je meenemen in vette Hip Hop en Chris Tomlin ken je vast wel van het nummer ‘How great is our God.’

De sprekers zijn Tiemen Westerduin en Kees Kraayenoord. Tiemen is jongerenwerker bij de HGJB, je hebt hem misschien al eens op een WervelWeekend horen spreken. Kees Kraayenoord sprak twee jaar geleden ook op de EO-Jongerendag en zal ook een paar nummers voor je zingen.

Naast deze artiesten en sprekers staat de Ronduit Praiseband ook dit jaar weer op het podium. Zij nemen je mee in gave praise en worship.

Met deze en nog veel meer ingrediënten, belooft de EO-Jongerendag van 2007 een waanzinnige dag te worden.

19-05-2007
Evangelisatie
https://www.eo.nl/jongerendag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies