Hollandkoor zingt in Apeldoorn

Op zaterdag 30 juni komt het HOLLAND-KOOR weer naar Apeldoorn voor jaarlijkse afsluiting van het seizoen door middel van een concert. Het koor zingt in de Grote Kerk aan de Loolaan.

Het concert begint om 17.00 uur. De muzikale leiding van het HOLLAND-KOOR is in de ervaren handen van dirigent Jan Quintus Zwart, bijgestaan door de trompettisten Arjan en Edith Post en organist Harm Hoeve. Spreker is ds. Hans van Ark.

Het HOLLAND-KOOR is met ruim 800 leden het grootste christelijke koor in Nederland en misschien ook wel van Europa. Het voornaamste doel van het koor is om te zingen tot eer van God en het bemoedigen van het Joodse volk. Na eeuwen van verstrooiing keert dit volk terug naar het aan hun voorvaderen beloofde land.

De repetities van het HOLLAND-KOOR zijn eens in de drie weken in Putten en Goes. De koorleden komen uit het hele land. Bent u door dit concert enthousiast geworden om mee te doen in deze ‘zangfamilie’, dan bent u van harte welkom om eens een repetitie mee te maken in de Hervormde Kerk in Putten.

In het verleden heeft het HOLLAND-KOOR reizen gemaakt naar landen als Canada, Amerika, Duitsland, Engeland, Schotland en Noorwegen. Israël is meerdere malen bezocht, de laatste keer in mei 2005. Een deel van het koor heeft in mei Zuid-Afrika bezocht en in 2008 hoopt het HOLLAND-KOOR weer naar Israël te gaan.

De afgelopen jaren zijn er meerdere cd’s van het HOLLAND-KOOR verschenen.

Het HOLLAND-KOOR wordt bij dit concert muzikaal begeleid door Harm Hoeve op het orgel

en Arjan en Edith Post op trompet.

De toegang is vrij, wel is er een collecte bij de uitgang. U bent van harte welkom!

Nadere informatie kunt u krijgen via: info@hollandkoor.nl, 06-23768078 of per post Stichting HOLLAND-KOOR, Postbus 279, 3860 AG NIJKERK.

24-05-2007
Muziek
https://www.hollandkoor.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies