Benefiet concert voor huizenbouw in Bosnië

Stichting Naastenhulp Buitenland organiseert op 15 juni 2007 een zomerconcert. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan huizenbouw voor kansarmen in Bosnië.

Medewerking zal worden verleend door: Sandra Offereins en Martin Brand. Het evenement zal plaats vinden op het buitenterrein van het Guido de Brès aan de Arnhemseweg 65 in Amersfoort. Het concert begint om 20.00 uur.

Stichting Naastenhulp Buitenland is een organisatie die al vijf jaar jongerenprojecten organiseert in Bosnië. Tijdens de zomervakantie wil een groep van 12 jongeren en hun begeleiders een nieuw huis bouwen voor de familie Kiric. Deze familie woont op een zeer afgelegen plek in een huisje van stro en leem.

Een deel van de plafonds in dit huisje is inmiddels ingezakt, en ook de muren staan op springen. Kortom een kompleet bouwval, waar wonen niet meer mogelijk is.

Naast het bouwen van een nieuw huis staan er voor 2007 nog een aantal kleinere projecten gepland. Zo zullen bij diverse huizen kozijnen worden geplaatst en vloeren worden vervangen. Voor deze projecten is veel geld nodig. Daarom zal o.a. een zomerconcert worden georganiseerd.

Tijdens dit concert zullen we ook het eerste lustrum vieren. Kaarten à 5,- euro zijn te krijgen via de site.

Of via 06 21820310. Ook aan de kassa zullen kaarten te krijgen zijn.

09-06-2007
Muziek
https://benefietvoorbosnie.websitemaker.nl/15juni

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies