Grote uitdaging voor Rebecca St. James

Rebecca St James is bezig met de voorbereidingen voor een groots optreden buiten de muren van de kerk. Ze heeft namelijk een uitnodiging gekregen van het seculiere evenement ARTPARK in Lewiston NY.

‘Dit concert is voor ons een test, om te kijken of christelijke artiesten kunnen meedraien in de grote arena van de seculiere jongens’, aldus organisator Weber.

De komende dagen moeten er 2000 kaarten verkocht worden om de deuren definitief te openen voor Rebecca om te spelen op dit evenement. Als dat lukt, zullen er meer deuren open gaan voor andere christen artiesten. Als het niet lukt, blijven de deuren de komende jaren weer gesloten, aldus de organisatoren.

Rebecca komt oorspronkelijk uit Australie en is sinds 1991 al actief in Amerika met haar muziek. Ze ontving diverse Awards voor haar muzikale prestaties. Ze is verschillende keren in Nederland geweest en gaf concerten op o.a. de EO-jongerendag, Winter Wonder Rock en het Hebbez Festival. Dit jaar is ze opnieuw te zien en te beluisteren op het Flevo-festival

Bron: Christian Post

16-06-2007
Buitenland
https://www.christianpost.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies