Bright-fm heeft financiele hulp nodig

Bright.fm op weg naar 1 miljoen kabelaansluitingen. Het internetradiostation Bright.fm heeft een overeenkomst gesloten met UPC en zal vanaf juli in drie regio’s worden doorgegeven.

De regio’s Gelderland-noord en west en Zuid-Holland zullen vanaf deze maand kunnen luisteren naar gezonde radio.

Maar niet alleen met UPC is een overeenkomst gesloten. Ook Deltakabel (zeeland) heeft bright.fm benaderd en ze verwachten in de komende maanden ook met hen een overeenkomst te kunnen sluiten. Kortom… groei op de kabel, van 415.000 kabelaansluitingen aan het

begin van het jaar naar bijna 1 miljoen kabelaansluitingen!

Toch hebben de initiatiefnemers van Bright.fm lang getwijfeld of ze deze groei moesten realiseren! Voor dit jaar is er een financieringstekort en als ze ons voorrekenen dat we een dubbeltje per kabelaansluiting betalen, dan zien we met deze groei het tekort aardig toenemen! Er staan geen grote financiers waar we op terug kunnen vallen achter Bright.FM. Ze hebben ‘slechts’ een geweldig God achter ons staan die ons zegent en ons tot noch toe ook geholpen heeft! Diegenen die hen langer volgen weten dat ze in februari 2005 begonnen zijn met de financiering voor 4 maanden radio…

Bright.fm schrijft in een nieuwsbrief:

‘We hebben er voor gebeden en we hebben bevestiging gevonden in deze volgende stap! We zijn bevestigd op het gegeven dat wij radio moeten maken en dat we het vertrouwen moeten hebben dat christelijk Nederland financieel zal helpen om Bright.FM in Nederland op de kabel

te krijgen en daarna ook in de ether! Help ons en word donateur van Bright.FM! Bouw mee aan het alternatief voor Nederland! Bright.FM draait op dit moment volledig op vrijwilligers. Daar zijn we heel dankbaar voor. Maar eerlijk gezegd missen we de financiële middelen om te groeien en daadwerkelijk het alternatief te kunnen zijn. Bright.FM betaalt maandelijks een fors bedrag aan de kabelexploitanten, voor BUMA rechten, de verbindingen en aan Internetproviders. Per maand ligt dit op ongeveer 10.000 euro. De liefde van God door muziek, via de radio in Nederland, dát is Bright.FM. Word donateur van Bright.FM voor € 25,00 per jaar en steun christelijke radio in Nederland. Met elke € 25,00 kunnen wij 250 kabelaansluitingen realiseren! Op deze manier bouwen we samen aan een gezond alternatief!

18-06-2007
Samenleving
https://www.brightfm.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies