Family7 komt met nieuwe serie Eindtijd & Profetie

Ook in het nieuwe seizoen zal er een nieuwe serie Eindtijd & Profetie met drs. Jan van Barneveld worden uitgezonden. Family7 probeert hierbij zoveel mogelijk aan te sluiten bij de ontwikkelingen die nu gaande zijn rond Israël en het Midden-Oosten. Verder bespreken ze natuurlijk ook de gebeurtenissen in de rest van de wereld die op de Eindtijd betrekking hebben.

Helaas kon de geplande 2e DVD van de eerste serie Eindtijd & Profetie nog niet worden aangeleverd. Toen de DVD (nu met de resterende 9 afleveringen) voor persing werd aangeboden, bleek dat niet alle type spelers de DVD zouden kunnen lezen. Family7 hoopt nu zo spoedig mogelijk de tweede DVD uit deze serie in de winkels en in onze webshop te kunnen aanbieden.

20-06-2007
Samenleving
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies