Christian Artists Seminar van 28 juli tot 2 augustus

Ook deze zomer vindt het Internationale Christian Artists Seminar plaats van 28 juli tot 2 augustus op het mooie landgoed/conferentiecentrum SBI-Zonneheuvel te Doorn. Dit jaarlijks gehouden seminar vindt plaats sinds 1981 en heeft in haar geschiedenis vele deelnemers klaargestoomd voor een verdergaande zang/kunstcarrière. Voorbeelden: Nina Aström (Finland, voor het Eurovisiesongfestival), Adrian Snell (Engeland, voor de theaterversies van The Passion), Amy Grant, enz.

Tijdens dit Seminar worden op stevig niveau een 100 workshops, masterklassen en vormingsmodulen gegeven in praktisch iedere vorm van kunst. Zeer interessant voor de lezers van dit blad zijn de zangworkshops en masterklassen, gegeven door o.a. Sarah Kaiser (Duitsland) met voice improvisations, jazztechnieken; Helmut Jost (Duitsland) met zang/technieken voor black gospel choir; Leah Vincent (Frankrijk) met basis zangtechnieken; Dale Chappell (Portugal) met vocal techniques en individuele problemen aanpak. Ook is interessant Choral Conducting door Don Grigg (Frankrijk/Canada) speciaal voor jongerenkoren. Werkelijk top zijn de dansworkshops van Springs Dance Company uit de UK, en op het gebied van beeldende kunsten is het helemaal ‘smullen’. Tevens kun je je talent en potentieel in evaluaties laten beoordelen.

Dit CA-seminar brengt de beste vakdocenten uit geheel Europa bijeen om jong talent verder te helpen, te coachen.Goed gemotiveerde amateurs kunnen deze workshops uitstekend meemaken, het is evenwel niet een gezellige vakantieweek, want er wordt heel hard gewerkt. Heel nieuw is ARTS CAMP, een intensieve workshop speciaal voor jongeren van 14-18 jaar als een professionele introductie tot muziek, zang, dans, beeldend.

Dit seminar wordt georganiseerd door de CNV Kunstenbond/Continental Sound in samenwerking met zusterorganisaties uit Europa. De voertaal is Engels. De vele deelnemers hebben hier in de loop der jaren bijzonder veel geleerd, maar ook hele interessante contacten opgedaan. IEDERE AVOND is er een spectaculair concert (aanvang 19.30), kaarten te koop op de avond zelf. Verdere informatie: ca@continentalart.org, tel.010-4568688, postbus 81065, 3009 GB Rotterdam

03-07-2007
Muziek
https://www.continentalart.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies