Continentals komen met 3 nieuwe cds

De nieuwe cd’s van The Continentals zijn verschenen en te bestellen via het platenlabel www.edenmuziek.nl. Opnieuw tonen de Continentals aan dat ze realistische kijk hebben op zaken die om ons heen en in ons zelf gebeuren. Met All over the World getuigen ze van de werkelijkheid van het bestaan van God in deze wereld, hoe je Zijn waarheid kunt ontdekken en hoe je de relatie met Hem kunt aangaan.

De Continentals vormen een bijzondere muziek-zendingsorganisatie. Hun werk heeft voor velen een levensveranderend effect gehad. En dat geldt voor zowel voor tourleden als luisteraars en zowel voor christenen als niet-christenen over de gehele wereld. De Continentals trainen tourleden in een korte periode, waarbij relaties, discipelschap, onderwijs en evangelisatie centraal staan. Ook de plaatselijke kerken merken het effect van de concerten van de Continentals en de jongeren die mee geweest zijn op tour. Vaak worden de jongeren na hun tour actief in hun eigen kerk of gemeente en starten ze allerlei muzikale activiteiten.

De Continentals gebruiken moderne gospelmuziek, energieke choreografie, toneel en drama-optredens rond het thema maar ook beschikken ze over professionele technische en artistieke ondersteunende faciliteiten. Evangelisatie blijft het kernpunt, het blijde nieuws van het evangelie via muziek, gesproken woord en persoonlijke voorbeelden doorgeven via concerten in diverse landen van de wereld, daar staan de Continentals voor.

Het begon in 1967 als een nonprofit en heel plaatselijke activiteit. Getalenteerde musici vormden toen al de basis voor een organisatie die klein begon maar al snel doorgroeide tot de grootste evangeliserende muziek-bediening van de wereld. De boodschap van Jezus Christus is de basis van al het werk van de Continental Singers en dat geeft de motivatie voor dit werk aan alle leden, organisatoren en sponsoren. Van grote kathedralen in Europa tot kleine kringen in Thailand, de Continentals weten harten van mensen te raken. Ze proberen in te spelen op zowel geestelijke als emotionele behoeften en noden van de plaatselijke luisteraars.

Het doel van de organisatie is om persoonlijke en geestelijke groei te bevorderen bij de tourleden, zodat deze na de tour zelf actief zal blijven en kansen zullen zien voor de verspreiding van het evangelie van Christus in hun eigen omgeving, kerk, stad of gemeente.

De Continentals begonnen met een tour in 1967 met de initiatiefnemer Cam Floria die nog steeds aan de leiding van de organisatie staat. De Continentals groeiden door tot een wereldwijde bediening waardoor jaarlijks meer dan 45000 mensen bereikt worden middels 1500 concerten. Ze treden op in alle 50 staten van Amerika en in 76 andere landen. Er zijn regionale werkgroepen en kantoren ontstaan in: Zuid Afrika, Brazilie, Canada, Chile, Slovakije, Frankrijk, Groot Britainie, Duitsland, Nederland, Hongarije, Italie, Japan, Korea, Nieuw Zeeland, Puerto Rico, Roemenie en Singapore. Jonge mensen in deze landen gebruiken het Continental-programma en verkondigen zo het evangelisie in hun eigen land en cultuur en in hun eigen taal en op hun eigen manier.

19-07-2007
Muziek
https://www.edenmuziek.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies