Nieuw album Eddy & Jennifer

Van het duo Eddy & Jennifer uit Almelo verschijnt vandaag de cd: ‘Hij wil dat je gaat’. Het album was in een andere vorm eerder uitgegeven en is opnieuw gemixt en diverse instrumenten zijn opnieuw opgenomen. De plaat is een prachtige aanvulling geworden op hun album: Alles wat ik wens, dat eind vorig jaar verscheen bij EdenMuziek.

Vandaag zullen ook de luisterfragmenten online gezet worden op www.edenmuziek.nl en er wordt hard gewerkt aan een promotiesite voor het duo www.edenmuziek.nl/eddyenjennifer.

De titel van de cd is: Hij wil dat je gaat. Daarmee verwijst het duo naar Jezus’ oproep dat wij erop uit mogen gaan om alle volkeren tot Zijn discipelen te maken. Een hele klus, denken we dan, laat dat een ander maar doen!

Bij Jezus ging het niet alleen maar om “zieltjes winnen” Zijn houding en liefde voor mensen zei vaak al meer dan genoeg.

Hij daagt ons elke dag uit om te gaan en dat begint bij onszelf. Zijn we bereid om op Jezus te lijken, ook als het soms tegenzit? Willen we er ècht voor elkaar zijn, ook in tijden van crisis?

We hopen dat de liedjes op deze c.d. je mogen inspireren en bemoedigen in je verlangen steeds méér op Jezus te mogen lijken. Weet dat je nooit alleen bent, maak er een mooie reis van.

25-07-2007
Muziek
https://www.edenmuziek.nl/eddyenjennifer

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies