Flevofestival vandaag van start

Het jaarlijkse gospelmuziekevenement is weer van start gegaan. Na twee weken opbouwen was het eindelijk zo ver. Flevo opende haar deuren! Na een periode met af en toe flinke buien lijkt het donderdag goed weer te worden in Liempde. Om 8.00 uur precies werd het kampeerterrein vrij gegeven voor bezoekers. Aanhangers, karretjes en caravans rijden af en aan, stuk voor stuk volgeladen met tenten, slaapzakken en bergen voedsel.

Kijk nu live mee naar het Xnoizz Flevo Festival met de webcam, elke minuut een nieuw plaatje op de site van het festival.

Urenlang trekt de stoet voort, met steeds andere mensen die hun hele hebben en houwen voor de komende vier dagen bij zich hebben. Rond de klok van half twee komt er nóg een stoet op gang, richting de hoofdingang.

Voor de ingang staan twee trekkers met een dubbele wagon erachter te wachten op dat wat komen gaat. Peter Noordhuis, directeur van The Crown, en Hester Hogendoorn, presentatrice van het Mainstage worden de toegangspoort opgeholpen. Ondertussen is het bij de wachtenden is een feest van herkenning. Oude bekenden begroeten elkaar en nieuwe contacten ontstaan.

Om één minuut over twee galmt de stem van Hester over het festival: “Het 30ste Xnoizz Flevo Festival gaat beginnen!” De mededeling wordt met gejuich verwelkomd. Peter neemt het woord en spreekt uit dat hij hoopt dat iedereen een geweldig festival heeft, en vooral dat de bezoekers zich door God aangesproken weten.

17-08-2007
Muziek
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies