Nieuwe cd Wim Bevelander

Eind 2005 verscheen de ‘live’ cd Integer van Wim Bevelander, opgenomen in theater Berckepoort, Dordrecht. Steeds vaker kwam het verzoek of de liedjes van vroeger die niet op die cd staan opnieuw kunnen worden uitgegeven. Eind augustus/begin september verschijnt dan eindelijk een verzamel-cd met 25 liedjes die een mix zijn van Nederlandstalige pop, folk en rock.

Al 25 jaar reist Wim door het land om op te treden. Soms met een band, dan weer enkel met een akoestische gitaar, maar altijd met Nederlandstalige, pittige songs. Hij schrijft teksten die je raken, doen glimlachen en die tot nadenken stemmen. Vaak vervat in een liedje, maar soms ook in een column of een (kinder) verhaal. Hij doet uitspraken die blijven haken, die je confronteren of bemoedigen.

Discografie

1983: Goeie Grond (folk, gospel)

1986: Postzegel (pop, rock, luisterlied)

1989: Kontrast (pop, rock, gospel)

1994: Je bent uniek (kinder-cd)

1996: Het Boek (kinder-cd)

2003: Ik zie je zitten (kinder-cd)

2005: Integer (akoestisch live/cabaret)

2007: Titel nog niet bekend (kinder-cd)

2007: Postzegel en 25 andere liedjes (dubbel/verzamel-cd)

Behalve op de hierboven genoemde cd’s, vind je liedjes van Wim Bevelander op kinder-cd’s van Stichting Opwekking, Putten en op kinderboekenweek–cd’s van Highway Music, Harderwijk. Wim heeft gewerkt als leraar in het Basisonderwijs, was opleidingsfunctionaris bij Stichting De Hoop en gaf les aan leerlingen van het vmbo. Daarnaast was hij lange tijd zangleider, jeugdleider en enkele jaren voorganger in dienst van een Evangelische gemeente. Momenteel werkt hij bij Stichting De Hoop als coach bij het Begeleid Zelfstandig Wonen.

Info

Naast deze verzamel-cd zijn de volgende cd’s verkrijgbaar bij o.a. De Hoop Music, Books & Gifts in Dordrecht of Zwijndrecht:

Ik zie je zitten en Integer. Begin oktober verschijnt ook een nieuwe kindercd met liedjes van en door Wim Bevelander en kinderen. Meer info over Wim Bevelander, zijn cd’s en songteksten met akkoordenschema’s vind je op www.wimbevelander.nl

Contactadres:

Tel. 078-6167319

Joke Smiterf 92

3315 VD Dordrecht

info@wimbevelander.nl

Wim Bevelander is ambassadeur van World Vision

17-08-2007
Muziek
https://www.wimbevelander.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies