Jubileum YMCA-gospelchoir met feestelijk concert

Het YMCA Gospel Choir uit Scheveningen, opgericht in 1982, is inmiddels geen onbekende meer in en buiten de gospelscène. Het koor heeft in de afgelopen 10 jaar 2 CD’s en een DVD uitgebracht. Elk jaar wist het koor het podium te betreden met een eigen concert in de regio. Een vruchtbare samenwerking is ontstaan met Linda Wagenmakers (Miss Saigon) met wie het koor 10 concerten heeft gehouden. Ook trad het YMCA op met het Metropole orkest en Hind (Idols).

Op 13 oktober a.s. viert dit koor haar 25 jarig jubileum in een feestelijk concert in Sion, Binckhorstlaan 251 te Den Haag. Het concert heeft als titel “Whatcha’ lookin’ 4” Aanvang is 20.00 uur (zaal open 19.15 u.)

Het concert bevat de energie en het enthousiasme die u gewend bent van het koor. De bezoeker word getrakteerd op een afwisselend repertoire van worship songs en swingende gospels. Ook zal er worden teruggeblikt o.a. door de vertoning van een korte documentaire over het koor.

Artiesten die eerder met het koor hebben samengewerkt passeren de revue, zoals Linda Wagenmakers, Menno Stuifmeel en Arie Spaans.

De artistieke leiding is in handen van Rob Buis.

De begeleidingsband tijdens dit concert bestaat uit: Mendel Moerenhout (drums). Cor de Jong (bas) , Martijn Ras (gitaar, viool), Jan Willem van Delft (piano), Bart van Sprundel(gitaar) en Rob Buis (hammond)

Vanaf 1 september start de kaartverkoop. YMCA Scheveningen doet daarom haar die dag haar deuren open van 15.00 tot 17.00 uur. Naast gelegenheid om kaarten te kopen kunt u ook kijken naar foto en of video impressies van het koor, zowel via een multimedia presentatie als ook met een selectie van foto’s uit het koorarchief. U bent van harte welkom op Keizerstraat 58 tijdens de Zomermarkt.

Kaarten kosten € 12,50 (excl. reserveringskosten) en kunnen vanaf 1 september via de website worden besteld of anders telefonisch op 06-18155409 (voicemail). Ook zijn kaarten te koop via de koorleden.

Meer informatie over het concert en het koor is te vinden op:

Dit concert kwam mede tot stand door Culturalis & Fonds 1818.

27-08-2007
Muziek
https://www.ymcagospelchoir.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies