Met de Country Trail Band naar Israel

In juni 2008 gaat de Country Trail Band naar Israel, en u kunt mee! Isropa heeft een 8-daagse reis georganiseerd waarmee u samen met de band door Israel kunt reizen en alle optredens kunt meemaken.

De Country Trail Band is door het Zoeklicht uitgenodigd om op te treden tijdens een speciale Toogdag in Jeruzalem op zondag 15 juni 2008. In eerste instantie zou de reis 3 dagen zijn, maar al snel onstonden plannen om deze unieke gelegenheid te benutten om meer van het land te zien en een paar extra concerten te geven. Vervolgens ontstond de gedachte: zou het niet mooi zijn om die reis te maken met mensen die met de band mee willen reizen om ook al die prachtige en beroemde plaatsen uit de Bijbel te zien.

Isropa Reizen, die gespecialiseerd is in reizen naar Israël, heeft een speciale 8-daagse reis samengesteld van donderdag 12 juni tot en met vrijdag 19 juni 2008. Gedurende deze dagen bezoeken we Jeruzalem, waar u ook de Zoelicht Toogdag kunt meemaken. We gaan naar Nazareth, diverse plaatsen rond het Meer van Tiberias, Massada, de Dode Zee en Akko en Haifa. En natuurlijk kunt u alle optredens van de band meemaken.

De reissom is afhankelijk van het aantal deelnemers. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe voordeliger de reissom wordt. Om u een idee te geven: als we met minimaal 30 personen zijn, dan is de prijs per persoon 825 euro.

Daarbij is inbegrepen:

• vlucht Amsterdam-Zurich-Tel Aviv v.v. met Swiss International

• 5 nachten verblijf in Jeruzalem in 3*** hotel Jerusalem Gate

• 2 nachten verblijf in Nazareth in een 5**** hotel o.b.v. halfpension

• totaal 6 dagen een Israelische, Nederlands sprekende gids

• tijdens de gehele reis vervoer in een airconditioned bus

• alle entreegelden

Niet inbegrepen zijn de diverse belastingen (momenteel ca. 150 euro), verzekeringen en de kosten van de lunches.

Heeft u interesse om in juni 2008 samen met ons naar Israël te gaan, geef u dan op bij Wim Pols, Hoefslag 64, 3151 GM Hoek van Holland, email: polswim@euronet.nl, telefoon 0174 – 385676.U kunt zich aanmelden tot begin november 2007.

De Country Trail Band is ontstaan in 1986 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende bands op het gebied van christian country in Europa.

De groep maakte tournees naar Schotland, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Amerika met als hoogtepunt een optreden op de Grand Ole Opry.

In de afgelopen 20 jaar heeft de Country Trail Band vele CD’s opgenomen, zowel Engelstalig als Nederlandstalig (waarvan geregeld nummers te horen zijn via nationale, regionale en lokale omroepen) en maakte TV specials voor EO, Family 7 en TBN.

28-08-2007
Muziek
https://www.countrytrailband.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies