Niet voor niets – evangelisatie actie

Muziek opent deuren, muziek biedt de mogelijkheid om in gesprek te raken. Om te spreken over wat je mooi en niet mooi vindt. Om te vertellen wat bij je past en om persoonlijk met iemand te spreken. Dat is wat wij, Gospelkoor Jizrahja uit Groningen, met onze CD ‘Niet Voor Niets’ voor ogen hebben. Graag zetten wij onze gaven in om te getuigen van wie God, door Jezus, voor anderen wil zijn.

De titel van de CD is ‘Niet Voor Niets’. Een gratis CD, die echter niet voor niets wordt weggegeven. Dieper liggend staat de titel er voor dat Jezus zijn leven voor ons in de plaats heeft gesteld. Door te sterven aan het kruis heeft Hij onze zonden weggenomen. Onvoorwaardelijk, gratis, maar niet voor niets. Hij wil graag dat wij Zijn geschenk, de bevrijding, aannemen. Zodat wij vrij van zonden zijn voor God.

Spread the word . . .

Wij geloven dat onze muziek een aanleiding kan zijn om met anderen in gesprek te raken. Daarom hebben wij kosten nog moeite gespaard om een topproduct van deze CD te maken. We hebben gekozen voor een fris, modern en aansprekend repertoire, geweldige muzikanten en zangers, de beste opnamefaciliteiten die je maar bedenken kunt, prachtige vormgeving en een enthousiast koor dat met hart en ziel achter dit project staat. En als klap op de vuurpijl hebben we maar liefst 10.000 CD’s van ‘Niet Voor Niets’ laten persen zodat u straks ook iemand iets prachtigs cadeau kunt doen. Een persoonlijk cadeau voor je buurman, collega, vriend of familielid. Zodat ook anderen kunnen delen in de blijde boodschap van God.

Meedoen

Wij zoeken gemeentes die ons willen helpen om dit evangelisatieproject tot een succes te maken. Hiervoor hebben wij een compleet werkboek gemaakt die ingaat op het project en hetgeen wij van u verwachten. Lees meer op deze site en neem contact op als u geinteresseerd bent om ook mee te doen.

Het project

Ons doel is dat gemeentes dit project oppakken; dat mensen gaan evangeliseren in hun directe omgeving en onze CD als een hulpmiddel daarbij gebruiken.

Evangeliseren is heel simpel. Het is gewoon christen zijn. Leven zoals God dat graag wil, omdat je hem kent en Zijn wil graag doet. Leven met God, omdat je met Hem een relatie hebt. Dan gun je andere mensen deze relatie met God ook graag!

Soms lijkt je relatie met God eenzijdig. Het is er tenslotte één van afhankelijkheid en jezelf niet zo belangrijk vinden. Een relatie van vooral ontvangen en weinig te geven hebben. Van onrustig zijn en toch je rust zoeken bij God. Dingen die voor een ander vaak maar weinig zichtbaar zijn. Dan alleen voor mensen in je naaste omgeving met wie je een band hebt.

Daarom is evangeliseren vooral iets wat speelt in je directe omgeving, met mensen die je goed kent.

Gospelkoor Jizrahja

Jizrahja is een gospelkoor uit Groningen dat sinds 1975 voor en door onze God mag zingen. Het idee voor dit project ontstond enkele jaren geleden toen wij ons bezonnen op onze doelstelling. Anderen laten delen in het blijde evangelie van Jezus Christus rijmde volgens ons niet met het verkopen van CD’s. Dus om anderen echt te laten delen in onze muziek wilden we CD’s weg gaan geven.

Vanaf dat moment zijn wij gaan nadenken, plannen, sparen, oefenen en bidden om deze CD te kunnen maken en dit project te kunnen realiseren. En nu is dat gelukt. Oktober 2007 zal de officiele release zijn van de CD en zullen we beginnen met het uitdelen en hopenlijk met het vervolg van het weggeven, met elkaar praten over onze geweldige God.

Wanneer u meer informatie over ons koor wilt kunt u op de website van Jizrahja kijken.

Die vindt u op www.jizrahja.nl (opent in een nieuw venster)

Ook vindt u daar onze agenda zodat u kunt zien waar wij live te beluisteren zijn.

07-09-2007
Evangelisatie
https://www.nietvoorniets.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies