Lezing RTL4 weerman Reinier van den Berg

Op dinsdagavond 13 november a.s. organiseert Stichting Ecovata een lezing door RTL4 weerman Reinier van den Berg; plaats: Cultuurcentrum Tiliander, Spoorlaan 82c te Oisterwijk; aanvang 20:00u; toegang gratis.

Reinier is deskundige op het gebied van weer en klimaat, onderwerpen die de laatste tijd enorm in de belangstelling staan. Naast zijn werkzaamheden als weerman bij RTL4 geeft hij geregeld lezingen en heeft inmiddels 4 boeken op zijn naam staan, waaronder ‘In hoger sferen’ (2001) over geloof, wetenschap en weer. Voor de EO presenteert hij dit jaar voor de 2e maal de tv-serie Galileo.

In zijn multimedia presentatie zal Reinier tevens vertellen waarom hij als christen onder de indruk is van de schepping en wat het Evangelie van Jezus Christus voor hem betekent.

14-10-2007
Onderwijs
https://www.ecovata.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies