Praiseband X-press komt met een nieuw programma

Ruim een jaar na de succesvolle presentatie van ‘Got Lost’ komt praiseband X-press met een nieuw programma. De afgelopen maanden is er door de band uit Hasselt hard gewerkt aan nieuwe nummers, multimedia en teksten. Als titel is gekozen voor ‘Just 4 U’. Een programma waarin stevige praisesongs worden afgewisseld met rustige aanbiddingsnummers.

Praiseband X-press timmert al heel wat jaren aan de weg. De samenstelling van de band is het afgelopen jaar flink gewijzigd. Met een nieuwe drummer, een nieuwe bassist en enkele nieuwe zangeressen treedt de band op tijdens praise-avonden, jeugddiensten, tentdiensten, maar ook in bijvoorbeeld jeugdkerken. Sinds een jaar doet X-press dit met een eigen programma. Door middel van muziek, diverse multimediapresentaties en meditatieve momenten wil de band het evangelie van God uitdragen. Hierbij bezinnen ze zich op directe vragen voor het publiek als Wie is God? en Welke rol speelt God nu in jou leven?

Het nieuwe ‘Just 4 U!’ is het vervolg op het eerste programma ‘Got Lost’ Dit programma heeft X-press het afgelopen jaar met succes op diverse plaatsen in het land gespeeld. Hierop zijn veel positieve reacties gekomen. Dit blijkt ook wel uit het toenemende aantal boekingen. Zo staan er ook voor 2008 al weer heel wat optredens geboekt. Daarom heeft de band besloten om met een nieuw programma te komen.

‘Just 4 U!’ bestaat uit verschillende soorten nummers. Naast bekende opwekkingsnummers heeft de band bijvoorbeeld ook een eigen bewerking gemaakt van een oud gezang. Daarnaast hebben ze zelf een aantal filmpjes en multimediapresentaties gemaakt. Hierin wordt het thema op een eigentijdse manier uitgediept.

‘Just 4 U!’ zal op zondag 28 oktober voor het eerst gespeeld worden tijdens een jeugddienst in de gereformeerde kerk te Ommen. Daarnaast staan er optredens gepland in o.a. Kampen, Roden, Almelo en Zwolle. Meer informatie over plaatsen en tijden is te vinden op de site van de band www.praisebandxpress.nl.

23-10-2007
Muziek
https://www.praisebandxpress.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies