Gospelkoor Tin Speransa in theater De Flint

Gospelkoor Tin Speransa uit Nijkerk geeft afscheidsconcert van Jan v d Kuip en presentatieconcert van nieuwe dirigent:Jaap Kramer. Na ruim 18 jaar geeft van der Kuip het stokje per 1 januari 2008 over aan de nieuwe dirigent Kramer. Dit gaat officieel gebeuren in een afscheids/presentatieconcert in de Stadshal van Theater De Flint in Amersfoort, op 16 mei 2008.

(Foto: Arjen Gerritsma van Graphicsound)

Gospelkoor TIN SPERANSA uit Nijkerk heeft sinds de oprichting, onder leiding gestaan van Jan van der Kuip uit Amersfoort.Deze naam “TIN SPERANSA” komt uit het Papiamento en betekent “Heb Hoop!”.

Zingend wil Tin Speransa getuigen van het evangelie van Jezus Christus als Verlosser. Tin Speransa bestaat uit zo’n vijftig zingende leden, twee vaste technici en een combo van zes personen.

Het koor heeft Nijkerk als thuisbasis. Dat het fijn zingen is bij Tin Speransa blijkt wel uit de afstanden die veel leden elke repetitieavond willen afleggen: naast Nijkerk en Amersfoort komen er mensen uit Barneveld, Bunschoten, Eemdijk, Ede, Harderwijk, Houten, Hoogland, Putten, en zelfs van Urk. Na ruim 18 jaar gaat Jan van der Kuip ons echter verlaten, en moesten wij op zoek naar een nieuwe dirigent. Gelukkig hebben wij per 1 januari 2008 in Jaap Kramer een enthousiaste nieuwe dirigent gevonden.

We zijn druk bezig met het organiseren van een prachtig afscheidsconcert van Jan v d Kuip, en een presentatieconcert van de nieuwe dirigent Jaap Kramer.

Dit alles gaat DV plaatsvinden op vrijdagavond 16 mei 2008 in de Stadshal van Theater De Flint in Amersfoort, om 20:00 uur.

Kaarten a 15,- Euro (incl concumptie)zijn binnenkort te bestellen via www.deflint.nl

of via de koorleden.

07-01-2008
Muziek
https://www.Tinsperansa.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies