Duo Twice vandaag op EO-radio

Op zaterdag 19 december is duo Twice te gast in het EO programma ‘Praise op zaterdag’ van 8.02-9.00 uur op Radio 5, gepresenteerd door Simone Hopman. In het programma zal een uitgebreid interview met Twice te horen zijn en worden er natuurlijk nummers van de nieuwe cd ‘Verwonderd’ gedraaid. Simone: Voor mij is deze cd de eerste verrassing van 2008

‘Verwonderd’ is het mooiste album van Twice, wordt nu al gezegd. Deze muziek is anders, de liederen zijn nieuw. Twice wijkt met deze cd af van de huidige trend en kiest voor een heel eigen stijl. De luisterliedjes op deze cd zijn puur en poëtisch; je blijft er geboeid naar luisteren. En bijna onbewust zet je de cd nog een keer aan, want dit is een plaat die niet snel verveelt. Je blijft je verwonderen. De nieuwe cd bevat prachtige opnames, is gemaakt door professionele muzikanten en valt op door de veelzeggende teksten.

Twice wordt gevormd door Roel Koster en Geert Doldersum. De originele liedteksten zijn van de hand van journalist Johan Th. Bos. Muzikanten die meewerkten aan dit album zijn: Niek Hoogma (arrangementen & keyboard) Jay-P Beijersbergen (gitaar), Serge Bredewold (bas), Marijn van den Berg (drums) en Luca Genta (cello en fluit).

In 1984 begonnen Roel Koster en Geert Doldersum het duo Twice. Hoewel de formatie in de loop der jaren verschillende keren is gewijzigd, bestaat Twice sinds 2002 weer in de oorspronkelijke bezetting. Twice had in de jaren negentig diverse successen. Na het uitbrengen van de cd’s Love is more en River of Mercy trad het duo diverse malen op voor radio en tv en op grote festivals. In totaal verschenen er vijf albums van het duo, ‘Verwonderd’ is hun zesde plaat.

Twice treedt regelmatig op in kerken, op campings, festival etc. in zowel binnen- als buitenland. Zo zijn ze bijvoorbeeld een graag geziene gast in Duitsland en tourden ze door landen als Albanië, Oostenrijk, Roemenië, Oeganda en Ghana. Mede door de jarenlange ervaring van beide zangers/gitaristen is de kwaliteit van zowel de muziek als de zang erg hoog.

Geert en Roel maken muziek in hun vrije tijd, ze hebben beiden een drukke baan, Geert is senior groepsleider binnen de jeugdhulpverlening en Roel werkt bij de politie in Nijverdal.

De heel verschillende klankkleur van de stemmen sluit op een unieke manier bij elkaar aan. Het typische Twice-geluid is onmiskenbaar en echt uniek te noemen. Vooral akoestisch komen de heren prima tot hun recht.

19-01-2008
Muziek
https://www.edenmuziek.nl/twice

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies