Hemelhoog naar Xnoizz Flevo Festival

Een keur aan gospelbands staat op de rol voor het komende Xnoizz Flevo Festival 14 t/m 17 augustus 2008 in Bussloo bij Apeldoorn! Onder hen de nieuwe aanbiddingsband Hemelhoog uit Kampen. Het Xnoizz Flevo Festival is een jaarlijks jongerenfestival, georganiseerd door stichting The Crown. Afgelopen jaar bezochten meer dan 10.000 mensen het festival.

HEMELHOOG is een intensieve expeditie die begon in 2005. Het team bestaat uit vijf (ex-) bandleden van Sacred Life, Mode d’Employ, Zober, The Spirit That Guides Us en The Hot Stewards. Muzikale achtergronden verschillen, maar nu de paden bijeen zijn gekomen, de krachten gebundeld zijn, verrijst aan de horizon een onwrikbaar verlangen om God te aanbidden. Hemelhoog wil haar publiek mee nemen in het aanbidden van God met Nederlandstalige liedjes. Eigen werk wordt afgewisseld met bekende nummers. De sound van Hemelhoog is het beste te omschrijven als een mix van die vette rockband die je laatst op MTV langs zag komen en het liedje dat je gisteravond nog zachtjes voor Hem zong, vlak voor je in slaap viel. HEMELHOOG.

Wat is Flevo?
Lekker relaxen in het gras of uit je dak gaan bij een concert. Je kapotlachen bij een goede cabaretvoorstelling of een moment stilte nemen in de Dorpskerk. Voor wie liever zelf in actie komt zijn er workshops of een outdoorsport. Het programma is verdeeld over het hele festivalterrein. Overal valt er wat te zien of te doen.

Tijdens het festival kun je genieten van verschillende soorten muziekstijlen. Van een alternatieve band in intieme setting tot een rockartiest op het hoofdpodium. Je stelt het allemaal zelf samen, niets is verplicht en alles is de moeite waard! Maar het programma biedt nog veel meer…

Luister naar sprekers over God, geloof, seksualiteit, politiek, milieu, de media en nog veel meer. Discussieer mee over de onderwerpen die jou raken. En als je even met een overload aan informatie zit: Lekker onderuit zakken bij theater of bijkomen voor je tentje op de megacamping. Aan het eind van dit fantastische festival op zondag sluiten we met elkaar af in een enorme openluchtdienst.

Waar is Flevo?
De afgelopen jaren vond het festival plaats in Liempde. Nu is het nog beter bereikbaar door de verhuizing naar Bussloo, bij Apeldoorn. Op het nieuwe terrein in Bussloo is zelfs een waterplas!

Wanneer is Flevo?
Het Xnoizz Flevo Festival vindt elk jaar plaats in de derde week van augustus. In 2008 is dat dus van donderdag 14 augustus t/m zondag 17 augustus.

————————–

Meer informatie: https://www.flevofestival.nl/

25-03-2008
Muziek
https://www.gospelgroepen.nl/groepen/2110-hemelhoog.html

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies