De Welkom Thuis Tour zit er op

De Welkom Thuis Tour zit er op. Wat vorig jaar begon als een ‘gezellig onderonsje’ tussen Hans Eschbach en Kees heeft daadwerkelijk handen en voeten gekregen in een twintigtal concerten in allerlei plaatsen en kerken. Na het laatste concert in Eindhoven klonk geregeld uit de monden van de medewerkers: ‘Ongelooflijk dat het nu al weer voorbij is, wat vliegt de tijd’.

Iemand van de band zei: ‘ik dacht aan de voorkant: 20 concerten, wat veel. Maar het is alweer voorbij voor je er erg in hebt.’

Niet alleen vele bezoekers hebben heel enthousiast gereageerd op deze bijzondere concertenreeks. Ook de bandleden zelf hebben avond aan avond genoten van een voor hen nieuwe manier van muziek maken. Het was een hele dankbare tijd. De band en het hele productie team heeft veel gegeven, maar volgens eigen zeggen nog meer ontvangen. André Bijleveld, muzikale bandleider: Ik ben heel dankbaar en trots op de band voor de bijzondere toewijding en muzikaliteit waarmee ze tijdens de Welkom Thuis Tour op een nieuwe wijze de liederen hebben gespeeld. Ook het inleveren van vastigheden wat betreft het eigen instrument heeft ons wat mij betreft vast voorbereidt op de overkoepelende inhoud van ons nieuwe album ‘Letting go’.

Eén van de absolute hoogtepunten van de welkom thuis avonden was volgens vele bezoekers Kees’ bewerking van Psalm 42, ‘Mijn hart verlangt naar U’. Kees: ‘Er zijn letterlijk honderden reacties binnengekomen op dat lied. Iedereen wilt weten of dit lied op CD komt. Het heeft ons ertoe gebracht om te kijken of we dit lied via onze website beschikbaar kunnen stellen. We onderzoeken het nog even. Maar we hopen binnenkort meer te kunnen vertellen’.

De meeste reacties die we binnenkrijgen zijn zeer positief. Natuurlijk helpen mensen ons ook door ons punten voor verbetering door te mailen. Zo was het af en toe simpelweg te vol, was er te weinig ruimte voor al het publiek. Willem Diepeveen, Management, legt uit: Een koster weet precies hoeveel mensen er in zijn of haar kerk gaan. Maar meestal houdt zo’n persoon dan logischerwijs geen rekening met een podium, lichten en een geluidstafel. Daar hebben wij niet scherp genoeg op gelet. Daardoor is het voorgekomen dat er mensen moesten blijven staan. Dat spijt ons en is voor ons absoluut een punt ter verbetering. Dat mogen en moeten we meenemen naar de toekomst.

Het was logistiek een lastige tour, omdat we echt wilden gaan voor kerken, dit om het thema van de tour daarin terug te laten komen.

Dit had natuurlijk als gevolg dat vele locaties niet echt berekend waren op dit soort concerten.

Het allerbelangrijkste is dat we avond na avond mensen hebben mogen uitnodigen en zien komen om hun leven voor het eerst of opnieuw te geven aan de Here Jezus Christus. Zoals Kees elke avond zei: ‘wie je ook bent, wat je ook gedaan hebt… Jij bent welkom thuis!’

Als je om de één of andere reden een welkom thuis avond hebt moeten missen, dan hebben we goed nieuws voor je. De ‘welkom thuis tour krijgt spontaan nog een toetje. 12 juni a.s. is er een laatste, nog nagekomen, Welkom Thuisavond, in Maastricht!

Nog een paar concerten tot aan de zomervakantie

Na deze intensieve tijd mogen we tot de zomer nog een aantal bandconcerten doen. Check daarvoor ook onze site, www.keeskraayenoord.nl, en wees erbij!

Nashville, here we come (again)

Kees gaat deze week nog, samen met Manager Willem Diepeveen, naar de GMA beurs in Nashville, USA, om de nieuwe cd ‘Letting Go’ te presenteren op uitnodiging van Go Global Entertainment, onze muziekdistributeur in Amerika. Het lijkt ons niet nodig te zeggen dat we best heel spannend vinden om te horen wat men daar van het nieuwe album vindt.

Wat we wel al weten is dat Kees met Chris Tomlin heeft afgesproken om naar het album te luisteren en elkaar weer eens te ontmoeten. Chris heeft aangegeven heel graag naar de nieuwe nummers te willen luisteren.

Kees met gezin op vakantie

Als Kees terug is uit Amerika mag hij eerst even genieten van een korte meivakantie met zijn gezin. We hopen dat ze alle kans krijgen om te genieten van elkaar, de zon en de welverdiende vrije tijd.

‘Ondersteboven’ op de EO-jongerendag 2008

Kees is dit jaar wederom gevraagd om te spreken op de EO-jongerendag. Het thema van de dag is ‘Ondersteboven’. In het kader van het Lucas 15 jaar en als staartje van de Welkom Thuis Tour is Kees gevraagd te spreken over dit Bijbelgedeelte. De andere spreker is Bram Rebergen. Samen zullen ze in een tweeluik spreken over onze positie in Christus, dat wij zijn kinderen zijn, dat Hij ‘ondersteboven’ is van ons, dat we Welkom Thuis zijn, wie we ook zijn, wat we ook gedaan hebben, waar we ook geweest zijn. Verder speelt die dag o.a. Delirious?

Kees en band naar Oeganda

Zoals we al eerder hebben mogen melden zullen we in juli afreizen met de hele band en samen met World Vision naar Oeganda om daar veel muziek te maken, projecten te bezoeken en waterputten te slaan. We vertrouwen erop dat we veel gaan zien en beleven. Het zal een heel vol programma worden. Maar we zien uit naar de ervaring!!

Presentatie concerten ‘Letting Go’

Iedereen zal het inmiddels wel weten. Voor het eind van deze maand komt Kees’ nieuwe CD ‘Letting Go’ uit. Het is een grote vreugde om jullie te vertellen dat we dat op een bijzondere manier willen presenteren. Je moet er heel even op wachten. In het laatste weekend van september gaan we ervoor: de eerste echte live presentatie van het album ‘Letting Go’. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Maar hou voor de zekerheid donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 september vrij.

We zijn bezig om er een geweldig programma van te maken. Ook zullen we zeer binnenkort laten weten welke internationale worship leader met zijn band aanwezig zal zijn tijdens deze unieke presentatieconcerten. We zijn zelf heel erg enthousiast over deze worship leader en songwriter wiens liederen geregeld ook te horen zijn tijdens de concerten van Kees. Kees is dan ook al een jaren een ‘fan’ van deze artiest.

We hebben via onze partner De ChristenUnie nog een leuk aanbod voor jullie. Lees even mee.

Ga met Kees mee naar de Tweede Kamer!

Zaterdag 17 mei is het jouw kans. Op die dag is het feest bij de ChristenUnie in de Tweede Kamer. Alle vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom op de ChristenUnie Vriendendag. Tijdens een ochtend- of middagprogramma is er een echt Vragenuurtje, debatworkshops, optredens en je kunt speeddaten met vice-premier André Rouvoet, minister Eimert van Middelkoop of één van de Kamerleden. Kijk voor het programma en om je op te geven op: www.christenunie.nl/vriendendag.

21-04-2008
Evangelisatie
https://www.keeskraayenoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies