4REAL naar Opwekking

Gospelband 4REAL zal op tweede pinksterdag meewerken aan het jongerenprogramma van Opwekking. Van 9 t/m 12 mei a.s. organiseert Opwekking voor de 38e keer haar jaarlijkse pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi World in Biddinghuizen.

In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 50.000 mensen – waaronder een kleine 15.000 kampeerders – naar de polder.

Gospelband 4REAL is per 9 februari ambassadeur geworden van stichting Chris. 4REAL gaf deze dag een concert in het afkickcentrum De Hoop en het Media- en Congrescentrum op Dorp De Hoop in Dordrecht. De kindertelefoon van stichting Chris is tevens gevestigd binnen dit centrum. Een fotoreportage…

Het ambassadeurschap van 4REAL wordt onder andere vormgegeven door het organiseren van jeugddiensten in samenwerking met Chris. Daarnaast zal 4REAL tijdens haar concerten Chris actief promoten.

4REAL trekt met haar optreden voornamelijk tieners. De nummers van de band maken vaak veel los bij de bezoekers. Jan-Peter, één van de bandleden: “Het gebeurt regelmatig dat er na een optredens tieners naar ons toekomen die vertellen over hun problemen. Soms gaat het om de strijd bij het maken van keuzes. In andere gevallen gaat het over misbruik of mishandeling. Ons verlangen is deze jonge mensen op weg te helpen en hen de liefde van Jezus te laten zien. We willen hen laten zien dat God écht (4REAL) is. Bij sommige problemen is een praatje met ons niet voldoende. Chris is dan een goede optie om naar door te verwijzen”.

29-04-2008
Muziek
https://www.4realmusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies