Mission Grace combineert muziek met zending

De band Mission Grace wil daadwerkelijk een verschil maken in deze wereld. Alle opbrengsten van optredens en cd ‘s gaan naar evangelisatie projecten van de organisatie Help ons Helpen. Binnenkort verschijnt hun nieuwe cd.

De liederen op deze cd onderstrepen de centrale rol die Israël steeds in de geschiedenis heeft gespeeld en hoe God van Zijn volk is blijven houden en het diverse keren heeft gered uit grote nood. Boven alles klinkt op deze CD door hoe de Here Jezus verlossing en eeuwig leven biedt aan iedereen, Joden en niet-Joden, die in Hem gelooft.

Mission Grace maakt zijn eigen repertoire op zeer creatieve wijze. De teksten zijn ook wel persoonlijk getint en vertellen het levensverhaal waar sommige bandleden mee van doen hebben gehad. Het geeft ook aan hoe open ze zijn over de worstelingen die ze daar mee hebben gehad. Dat spreekt andere mensen die een soort gelijke situatie meegemaakt ook aan. Er wordt steeds gewezen op Jezus als Redder van alle mensen. De opbrengst van deze albums zijn voor Stichting Help Ons Helpen die het Evangelie in woord en daad hoog in het vaandel hebben.

We ondersteunen verschillende projecten, zoals Salem een bejaardenhuis in Salonta waar gasten op een professionele en liefdevolle wijze verzorgd worden. Land voor voedsel en de boerderij waar Sanyi en Dora hard werken om het voedsel te delen aan armen en Chiurus waar wekelijks wordt geëvangeliseerd onder zigeuners.

Wij hebben Gods liefde, die in ons is, leren kennen en vertrouwen daarop. God is liefde!

Wie in de liefde blijft, blijft in God, en God blijft in hem. En bid voor jullie band dat de eenheid in de Heilige Geest getuigd van het bloed dat verlossing heeft gebracht door de Here Jezus Christus.

01-05-2008
Buitenland
https://www.missiongrace.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies