Gospelband 4REAL in tienertent Opwekking

In de mega-tienertent werd dit jaar weer een groot feest gevierd met toffe bands, artiesten, multimedia shows en te gekke sprekers! Samen met de gospelband 4REAL gingen de tieners op zoek naar antwoorden uit de bijbel.

Als Mozes aan God vraagt wat hij tegen de Israëlieten moet zeggen, als zij aan hem zullen vragen welke God hem gestuurd heeft, zegt God: “Ik ben, die ik ben”. (Exodus 3:14)

Met deze vijf woorden zegt God eigenlijk alles, maar soms is dit best moeilijk om te begrijpen. Wie is God nou werkelijk? Wat doet Hij? Hoe denkt Hij over ons? Kennen wij Hem als de Vader van Jezus? Dit zijn vragen die we onszelf allemaal wel eens stellen. Deze conferentie willen we met jou op onderzoek uit gaan, wie Jezus is en wie Hij voor ons wil zijn. Want jij bent belangrijk voor Jezus! Weet je dat je gewoon jezelf mag zijn? Weet je dat Jezus ervan geniet als Hij ziet dat jij plezier hebt?!

Op het tienerterrein is weer van alles te beleven. De Underground is zoals elk jaar een plek waar je lekker kunt chillen, muziek kunt luisteren of wat kunt drinken aan de bar. Wil jij je creatieve talenten ontdekken of leren hoe je op een creatieve manier Jezus kunt aanbidden, dan kun je in de Creatent terecht. De Gebedsreis is een rustige plek om je terug te trekken en even alleen bij God te zijn. In een aparte tent kun je bijbelstudies volgen tussen de diensten door; dit is echt een aanrader als je meer wilt leren over de bijbel. In de nazorgtent kun je altijd terecht voor een luisterend oor, gebed of een bemoediging . En als je je energie nog kwijt wilt, staat het team van Sport en Spel met leuke en spannende activiteiten het hele weekend voor je klaar!

Net als vorig jaar zal er het hele weekend een internet-radioprogramma live worden opgenomen en uitgezonden. In deze eigen radioshow kun je jezelf laten horen; wat je denkt, wat je leuk vindt, of wat je goed kan.

Wordt lid van de tiener-opwekking hyves om andere tieners te leren kennen, meer over het programma te ontdekken en mee af te tellen tot de pinksterconferentie. Ga snel naar https://www.tieneropwekking.hyves.nl/ en laat ook een krabbel achter!

12-05-2008
Muziek
https://www.4realmusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies